Afemeiatul

This article has been written before more than 24months, information might old.

Îmi zburau tot felul de gânduri prin minte pana cand am realizat ca ma uitam la boxeri de pe mine si am constat ca sunt oarecum stransi asta mi-a adus aminte de afemeiati ….
Si poate te întrebi ce legatura au boxeri mei cu afemeiatii ?
Pai este foarte simplu , eu nu suport afemeiasi din aceasta cauza mi-au ramas tiparite in minte o mare parte din coportamentul unui afemiat si mi+a ramas cu un scop precis SA NU FAC EU ASA CEVA VREODATA !
Dar sa revin , boxeri îmi aminteau de conceptul de afemeiat din pricina ca erau strânsi lucru care face ca penisul sa fie mai putin evident , problema e de fapt ca nu suport acei tipi care nu poarta nici un fel de obiect care sa tina intr-o pozitie fixa penisul … si o fac doar pentru a impresiona adica omul mai are si el o erectie si trebuie ca neaparat femeile din jur sa vada ce viril e el si cat de erecta si de falnica e problema ….
Bine acum daca ar fi sa trecem la întregul comportament al unui afemeiat ar fi o poveste destul de lunga dar cel putin mie o sa îmi placa sa o scriu , si credeti-ma ca am experienta in acest domeniu .
In primul rand afemeiatul este lipsit de orice demnitate , nu are un caracter stabil , caracterul si conceptile se schimba de la fiecare partenera cu care umbla , mai precis el este indodeauna de acord cu orice femeie .

Urmatorul lucru visibil la un afemeiat este dorinta ahotnica de a se afirma in fata unei partenere , el doreste sa o impresioneze prin orice mijloace si renunta la foarte multe doar pentru a reusi sa o impresioneze , în momentul în care a reusit sa o impresioneze este foarte fericit si îsi contacteaza toti prietenii pentru ai anunta de reusita lui ( de parca pe ei i-ar interesa în vreun fel ) .

Discutile publice cu afemeiatul sunt imposibile asta pentru ca afemeiatul va fi distras permanent de câte o tipa care trece prin apropiere sau chiar la distanta .
Afemeiatul deasemenea incerca sa contacteze orice femeie dornica sau nu , pentru ca stie ca succesul lui se bazeaza pe informatii vitale el îsi spioneaza victima , aflandu-i slabiciunile si atacând in cel mai misel mod posibil , este un fel de tâlhar sentimental .
Singurul scop al afemeiatului este : citez din memorie ->

Taceti Ma ! Auziti aici cand o sa luati cât mai multe femei in pula atunci sa va laudati !

de aici scopul este lesne de înteles el traieste doar ca sa faca ce stiu toate animalele sa faca e modul lui de a dovedi ca omul nu difera prea mult de animale pentru el femeia inseamna 90/100 din viata si citez dinnou pentru el femeia e doar o sursa de pizda , ea nu are creier , consimtiri si sentimente are decat pizda .

Foarte interesant este modul lui de actionare vorbeste cu tine te minte spune ca arati superb ca esti cea mai angelica fiinta de pe pamânt , ca te iubeste nespus de mult , ca esti extrem de inteligenta dupa care trece direct la fapte fara sa îti dai seama un strain despre care nu sti nimic se foloseste deja de tine ai sa observi ca mana lui deja se afla undeva pe corpul tau el repetând acelas complimente care le-a zis la alte zeci sau sute de femei pentru el esti un simplu obiect nu o persoana esti o pizda „frumoasa” dar nu pentru ca esti frumoasa cu adevarat , doar pentru faptul ca esti pizda pentru el esti automat frumoasa …

În mare parte daca retii o mica parte din ce am scris poate te va ajuta sa nu cazi prada unui astfel de exemplar caci suferinta sentimentala de care vei avea parte poate fi dea dreptul groaznica …..

Share the joy

One Response

  1. tenie2k septembrie 4, 2008

Leave a Reply