Animale

This article has been written before more than 24months, information might old.

Cred ca opinia mea despre animale s-a schimbat foarte putin in sensul ca mi se pare corect sa fi tolerant si intelegator insa tot nu am reusit sa imi dau seama de unde exista atata compasiune prezenta la anumite persoane , principalii factori care cred eu ca te aduc in stare sa pretuiesti un animal ar fi urmatorii : un animal te poate iubi mai mult ca un om , un animal este diferit din punct de vedere fizic iar asta te poate atrage , un animal poate sa isi creeze reflexe si obiceiuri in prezenta ta care intaresc legatura dintre tine si el , un animal poate fi loial , un animal te poate apara ( cel mai irational motiv dupa pararea mea ) .

Consider ca nu mai exista si alte motive pentru care ai mai putea sa te atasezi de un animal , dar sa vedem de ce sunt eu de parare ca un animal este total nefolositor , printre aspectele care ma fac sa detest un animal s-ar numara urmatoarele : un animal creaza disconfort , un animal reprezinta responsabilitate in plus , un animal te poate ataca , un animal poate deranja pe ceilalti din jur , un animal este irational .

Oricum in Romania capacitatea de a rezolva problemele publice este zero iar toti oameni acestea cu animale care le instraineaza (le arunca afara din domiciliul propriu ) faciliteaza numarul total de probleme serioase din Romania , cred ca animalele comunitare sunt o problema care se situeaza printre primele din punct de vedere al gravitatii .

De cate ori nu ati auzit noaptea caini ” urland ” ? De cate ori nu va alegat un caine ? Ati calcat vreo felina cu masina ? Ati vazut hoituri de animale comunitare pe strada ? Sa intamplat sa simtiti ca va pipaie cineva si cand v-ati uitat in spate era un caine ? Chiar nu vad un rost al animalelor in general , iar ciclul natural e o gluma proasta am trait distrugand-ul secole intregi si nu s-a intamplat nimic , au disparut sute de specii de animale si nu s-a intamplat nici un cataclism , eu cred ca e mai bine fara animale … ( si fara toti care le iubesc … glumeam sau ma rog nu sunt sigur … )

Share the joy

Leave a Reply