Ateism si retele de dating / intalniri .

This article has been written before more than 24months, information might old.

Sunt sigur ca daca va uitati la urmatorul grafic nu va veti da seama ce reprezinta sau semnifica .

Ei bine reprezinta rata de raspuns al unui mesaj in care sunt folositi termeni de mai sus . Se pare ca termenul „dumnezeu” este un inhibitor in ceea ce priveste conversatiile pe OKCupid ( site de dating ) .

Mentionarea religiei te poate ajuta numai in cazurile in care esti ateu , asa ca daca cumva crezi in divinitate , sau in alte povesti legate de divinitate ar fi bine sa le ti pentru tine caci este evident : nimeni nu vrea sa iti auda debitarile religioase .

Poate ca rata de succes a termenului ateist este mai ridicata si pentru ca ateii nu se asteapta la interventia divina pentru a gasi o partenera sau un partener .

Alti termeni care te pot ajuta intr-o conversatie sunt : band , metal , vegetarian , zombie , favorite movies , physics , video games , literature .

Studiul a fost realizat de echipa OKCupid ( http://blog.okcupid.com/index.php/online-dating-advice-exactly-what-to-say-in-a-first-message/ ) asta in caz ca ati crezut ca nu vorbesc serios , din fericire chiar vorbesc serios si datele sunt reale .

Share the joy

Leave a Reply