azrael-sub7 Inceput

This article has been written before more than 24months, information might old.

Multi dintre indivizii care navigheaza pe internet isi cauta un nickname , o porecla cu care sa se identifice eu am simtit nevoia de ceva unic , iar unic este greu de gasit , probabil ca as fi putut inventa o denumire abstracta insa daca as fi facut asta denumirea nu ar fi putut sa detina o semnificatie care sa aiba orice legatura cu mine .

Asa ca m-am gandit sa compun doua cuvinte pentru a creste raritatea denumirii si asa am ales : azrael-sub7 , semnificatia celor doua cuvinte am s-o detaliez , si sa nu uitati ca informatiile de mai jos sunt subiective si influentate in mare parte de perceptia mea .

Azrael este intalnit in folclorul mai multor natiuni , originea sa find ante biblica , dar datorita faptului ca ca in principal se regaseste in folclorul popoarelor arabice/islamice .

Practic semnificatia sa originala ampla si detaliata ramane un mister si nu este acceptata oficial , totusi se stie ca semnifica moartea , moartea ca personalitate , ca figura enigmatica dar totusi umana care isi facea aparitia atunci cand un suflet trebuia dus din aceasta lume .

Azrael este una dintre divinitatile funebre , astfel de divinitati lugubre a caror sarcina era sa culeaga sufletele sunt intalnite des in paganism un bun exemplu este Anubis , care este foarte asemanator , el mai fiind cunoscut de catre egipteni ca si zeul mormintelor .

Aproape ca toate civilizatiile antice au avut o astfel de zeitate care se ocupa specific cu moartea , Nergal la babilonieni , Hel sau Hela ( zeita lumii de dincolo ) la popoarele nordice , Morana la popoarele slavice , Thanatos la greci , Morrigan la celti si asa mai departe.
Practic Azrael este o adaptare veche la ceea ce azi numim in gluma ” Grim Reaper ” , dar in antichitate cu astfel de lucruri nu se glumea .

Este de mentionat ca si Dr. Josef Mengele a fost supranumit ” Ingerul Mortii ” ( Engel des Todes ) pe vremea cand era capitan SS . Probabil nu s-a gandit la cuvantul Azrael care era mult mai specific pentru evrei .

Azrael a fost preluat si in limba engleza tot cu intelesul de Ingerul Mortii .

El se mai poate pronunta si : Izrail, Izrael, Azrail, Azraille, or Ozryel .

A venit tipul sa va spun si despre al doilea termen si anume sub7 :

sub7 a fost troian/backdoor care a patruns in 1992 intr-o retea a pentagonului si a reusit sa puna in incapacitate intregul sistem de retele .
Ajuns foarte cunoscut pana intr-un prezent relativ apropiat(1998-2000) dar dat uitarii de la versiunea 3.16 – 3.17 de la care au trecut cativa ani .. eu am auzit de el inca din anii 1995-1996 cand incepeam .. sa aflu primele cunostinte despre personal computer (PC) .. atunci cunostintele fiind mult mai vagi si avand in vedere ca detineam un sistem cu procesor 75 mmx un hdd cu 120 rpm .. si 360 mb .. era unul din cele mai performate sisteme din Romania la data aceea ..

Share the joy

Leave a Reply