Brothers in Arms – Hell’s Highway

This article has been written before more than 24months, information might old.

Ubisoft reuseste din nou sa ma impresioneze nu sunt sigur dar stiu ca au fost cel putin 3 jocuri din seria Brothers in Arms eu am jucat numai doua primul , si acesta care este ultimul scos dar se pare ca nu va ramane ultimul .

Jocul este absolut fabulos este intesat de filmulete care te fac sa te simti in mijlocul actiunii , grafica este si ea foarte spectaculoasa si peisajele care imi par foarte cunoscute asta pentru ca jocul este creat dupa reproducerea peisajelor din al doilea razboi mondial , si cei de la ubisoft nu sunt singurii care au facut asta , si din cauza ca eu am jucat multe jocuri bazate pe acelas subiect ( al doilea razboi mondial ) am inceput sa cunosc foarte bine locurile in care actionez .

Despre cei care inca nu au jucat nici un joc din seria Brothers in Arms ar trebui sa stie ca jocul inafara aspectului de fps clascic ( eliminarea tuturor tintelor ) are in + si posibilitatea de a comanda echipele ce le ai la dispozitie . Aici trebuie sa fac o paranteza si sa ma reintorc la un citat din joc care ma amuzat , si anume „daca auziti un om care tipa impuscati-l daca tipa in germana impuscati-l de 2 ori” .

Jucatorul va intrepreta rolul prim sergentului Matt Baker , toata actiunea jocului se petrece in interval de cateva zile in perioada anului 1944 septembrie , iar Matt este preocupat de o intrebare care ia pus-o tatal lui inca din copilarie si anume ce face ca un soldat sa fie cu adevarat un soldat bun/efficace/notoriu , este oare mintea sau inima ? De fapt intrebarea este cum sa iti conduci camarazi ca un comandant sau ca cel mai bun prieten , se pare ca personajul nostu Matt Baker alege sa le fie cel mai bun prieten . Dar chiar si aceasta alegere nu poate raspunde la intrebarea macinatoare pentru simplul fapt ca in razboi indiferent in ce mod conduci vei avea pierderi , pierderi care pot fi mai mari sau mai mici dar niciodata inexistente .

Insa nu numai intrebarea tatalui il rodea , el mai avea inca trei lucruri de care nu putea sa scape , primul ar fi fost faptul ca avea un pistol si toti cei care au tinut in mana acel pistol au murit (inafara de el) , el isi da seama la sfarsit ca pistolul era de fapt doar un obiect pe care trebuia sa cada toata vina , si ca indiferent daca acel pistol ar fi existat sau nu ei oricum mureau , si atunci decide sa spuna asta colegilor sai si sa arunce pistolul ca sa dispara orice gand ca acel pistol mai poate avea vreo vina de aici incolo , al doilea lucru care il marturiseste din cauza ca toti colegii lui stiu ca are ceva de ascuns este o intaplare dintr-o misiune unde el vine si isi gaseste un coleg in genunchi si langa acel coleg erau inca doi impuscatii , iar ei murisera din cauza ca cel care statea in genunchi a declansat un confilct cu unul dintre cei doi colegi dupa care a inceput sa il loveasca , s-a oprit si a inceput sa tipe „Unde sunteti germanilor ?” , chiar atunci au venit 2 germani si au reusit sa impuste 2 dintre ei , iar cand Matt Baker a aparut acesta ia marturisit totul , iar Matt a zis sa nu spuna nimanui pentru ca daca va spune altcuiva va fi omorat . El a ascuns asta pana cand la un momendat a decis sa marturiseasca si acest lucru , ultimul lucru care mai il framanta era imaginea camarazilor morti care il bantuiau mereu si nu putea sa scape de imaginea lor .

Jocul se axeaxa in general pe descrirea detaliata a discutilor intre camarazi si relatile dintre ei , exista un citat care evidentiaza acest lucru „In viata ai 2 famili , cea cu care cresti , si cea cu care „cresti”/aduci iadul pe pamant” , timpul de joc este relativ scurt , mie mi-a luat in jur de 5-6 ore (prima data) de jucat incontinu pentru al incheia . Elementul cheie pentru a termina toate misiunile usor este asteptarea momentului oportun , trebuie uneori sa fi rabdator alteori rapid , alteori ingenios insa este destul de usor eu l am terminat la toate gradele de dificultate este mult mai greu la ultimul nivel de dificultate pentru ca trebuie sa ai o perceptie mult mai dezvoltata pentru ca nu iti mai arata unde sunt pozitionati inamicii si deseori sunt greu de depistat . Nu stiu daca am spus dar jocul are trei nivele de dificultate 1 – Casual 2 – Veteran 3 – Authentic ( Nivel care este accesibil numai dupa terminarea jocului ) .

Daca gasiti acest joc pe trackere sau in alte parti este foarte util sa il downloadati desi eu oficial nu incurajez pirateria , eu l am downloadat de pe trackerul de torrente bittorrents.ro , nu uitati pentru cele mai bune patchuri si crackuri vizitati gamecopywordl.com ( e cel mai bun va spun sigur ) daca aveti insa posibilitatea si iubiti cu adevarat un joc ar fi bine sa il cumparati original sau cu licenta depinzand de joc . Ca ultim cuvant va pot spune ca din punctul meu de vedere jocul acesta este de nota 8.9 cel putin .

Share the joy

Leave a Reply