Critical CS Update

This article has been written before more than 24months, information might old.

Dupa cum bine stiti cei care aveti steam ca pe 22-23 Octombrie s-a facut un update care a schimbat cateva aspecte importante ale counter strike-ului probabil ca s-au gasit foarte multi sa scrie pe acest subiect dar il abordez si eu pentru ca vreau sa evidentiez schimbarile care le-am putut eu observa .

Probabil cea mai dramatica problema este aceea ca jucatorii posesori de steam nu mai au posibilitatea sa joace pe cel putin 95/100 din servarele aflate sub teritoriul Romaniei , si asta se datoreaza developerilor de la valve care au reinoit protocolul drept urmare orice servar ce nu este la zi ( din punct d vedere al updateurilor ) este inaccesibil oricarui jucator ce incearca sa se conecteze prin intermediul steam-ului .

Din cate am observat pana in momentul actual nu exista patchuri no steam pentru servarle ce au ultimul update , ceea ce inseamna ca jucatorii no steam pot juca doar pe servare no steam , iar cei cu steam doar pe servare steam only . Sper sa nu se creeze prea curand patch pentru aceasta versiune pentru ca e mai bine ca toti care joaca counter strike sa aiba in posesie aplicatia steam , in acest fel se reduc numarul celor care triseaza , si nu mai intra tot felul de n00bi !

Probabil ca nu mai este necesar sa mentionez ca jucatorii care au rezolutia peste 800X600 vor avea visibile avatarele fiecaruia dintre jucatori afisat pe lista de scoruri , insa nu s-au facut numai modificari estetice s-au facut si numeroase bugfix-uri din cate am observat silent run devine un pic mai zgomotos insa , conceptul de silent run nu a fost inlaturat inca , cu alte cuvinte vremea silent run-ului nu a apus nicicum si din ce in ce mai multi playeri folosesc acest ” bug ” .

O alta schimbare vizibila si foarte buna este ca deocamdata nu mai este posibila folosirea de scripturi no recoil , asta pentru ca valoarea cvarului cl_pitchspeed nu respecta valorile foarte mici , astfel folosirea comenzi +lookdown este neavantajoasa .

Una peste alta pararea mea este ca acest update are un efect benefic asupra intregului joc chiar daca aparitia avatarelor in lista de scor pare un concept preluat de pe hi5 .

Share the joy

Leave a Reply