De ce am Blog ?

This article has been written before more than 24months, information might old.

Acum catva zile WraiTh a pus o intrebare adresata mai multor bloggari printre care ma numar si eu , intrebarea fiind „De ce am blog ? , si care este motivul care ma determina sa scriu pe blog ? ” , sunt intrebari care se pun foarte des si probabil ca fiecare blogger ar trebui sa isi motiveze scopurile pe care si le-a propus pentru blogul sau .

Blogul meu are o tematica personala insa nu atat de vizibila , si consider ca printr-un blog poti comunica mai usor cu „masele” , unul din sentimentele placute este atunci cand te intalnesti cu cineva in mod direct si acel cineva iti spune o informatie preluata de pe blogul tau . Pe de alta parte tot continutul pe care il scrii ajunge sub o forma sau alta pe google si astfel sper sa ajut la imbunatatirea calitativa a internetului .

Imi place sa ma exprim direct si despre orice nu ocolesc lucrurile imorale , si cred ca orice are macar o singura explicatie , comunicarea este probabil elementul de baza al socitatii , si din aceasta reiese ca notiunea de comunicare este un factor ce amplifica in timp evolutia omului , iar internetul faciliteaza comunicarea , blogul meu fiind o infima parte a internetului si astfel aduc si eu o contributie insesizabila la evolutia omului ca fiinta , fiecare dintre noi contribuie intr-un mod mai mult sau mai putin considerabil la evolutie .

Sunt multe persoane care m-au inteles gresit si acesta a fost un motiv in plus care a cauzat aparitia acestui blog , sunt sigur ca o persoana care a citit in mare parte ce am scris si-a dat seama ca nu sunt o persoana apocaliptica care doreste distrugerea umanitati .

Imi place sa fiu de ajutor , si sunt fericit cand reusesc sa ajut pe cineva dar in acelas timp nu consider ca am datoria sa ajut pe cineva , intodeauna am incercat sa ajut neconditionat , dar din pacate nu pot sa fiu de ajutor decat persoanelor care in perceptia mea trebuie ajutate .

Au fost multi care si-au facut o parare care pe mine ma deranjat oarecum , si anume ca eu as fi o persoana care este crede in entitati malefice ceea ce nu este adevarat , din start nu cred ca pe Terra exista ceva superior omului si cred ca universul s-a format singur si nu a fost creat de nimeni , problema este ca daca accepti astfel de perceptie trebuie sa consideri ca esti un „robot” nu o persoana , trebuie sa renunti la notiunea de suflet , si sa intelegi ca esti o creatie care a plecat de la ceva automat nu de la o forta cu personalitate , acum fiecare poate sa creada ce vrea insa mie cel putin nu mi se pare rational sa credem ca noi suntem niste suflete intr-o gazda numita corp uman , mai degraba tind sa cred ca suntem niste mecansime biologice ce au luat nastere datorita unor conjuncturi favorabile .

Un alt aspect in plus care m-a motivat sa dau nastere acestui blog a fost dorinta mea sa experimentez sa modific si sa utilizez platforma wordpress , o platforma care mie personal mi se pare cea mai reusita platforma de blogging din lume bazate pe PHP-Mysql .

In trecut cand nu existau blogurile site-urile personale nu erau nimic mai mult decat o plictisituare statica sursa de informatie , nu era nimic nou nu exista posibilitatea sa comunici , si modificarea continutului era mult mai dificila , e adevrat ca si atunci se putea face acelas lucru insa nu atat de usor , si nu oricine era capabil sa construiasca de la 0 un site personal cu continut dinamic .

Un blog intareste oarecum legatura individului cu internetul , si in momentul in care ai blog se intampla foarte des sa vizitezi si alte bloguri si sa citesti ce scriu alti indivizi si sa ai parte de informatie , nu neaparat de cea mai buna calitate insa adesea informatile de pe bloguri pot fi amuzante si interesante .

Lista motivelor care te pot face sa decizi ca e timpul sa iti creezi propriul blog este considerabila si probabil in continua crestere , dar in mare parte ce am scris mai sus se poate considera justificatia existentei acestui blog .

Share the joy

3 Comments

  1. .†andrey†nepotu† septembrie 30, 2009
  2. De ce am blogul meu personal? decembrie 1, 2008
  3. WraiTh noiembrie 18, 2008

Leave a Reply