Edificiu Extraterstru

This article has been written before more than 24months, information might old.

In timp ce imi inverteam ochii prin bezna noptii in aer liber azi noapte pe la 4 , ma gandeam cu obstinatie la infrastructura romaneasca evident ca nu era prima data cand m-as fi gandit la ea , sau mai bine zis la lipsa ei , si da , consider ca infrastructura pe care o avem e o mostenire a unei ere moarte , sunt unii atat de naivi incat ar spune ca molurile si complexele comerciale care s-au ridicat ca ciupercile dupa ploaie reprezinta infrastructura , si cred ca numarul acestor naivi este de fapt factorul principal care determina lipsa infrastructurii .

Dar de ce sa avem infrastructura , la ce ne trebuie ? Pana la urma infrastructura faciliteaza productia , insa productia la noi productia majoritara provine de la o reminescenta , a micro-firmelor care prin productia lor de abia daca se mentin pe linia de plutire , am intrat la apa din ce in ce mai mult si imi e ca la un moment dat sa intram de tot , nu va mai ramane decat o unda sonica la suprafata apei produsa de ultimul aer care o sa ne iasa din plamani in timp ce iminent ne vom ineca . Viteza propagarii ultimului sunet care ne dovedeste existenta va fi cu mult mai mare decat viteza cu care o sa constientizam noi ca totul s-a terminat .

Refuz sa pun urechea la oceanul de minciuni care se numeste succint masuri economice pentru relansare , cand ma uit in ochii politicienilor nu vad decat jigodii care isi urmaresc necontenit propriul interes personal , un rictus pe fata o strangere de mana si dusmanii politici de azi sunt aliatii de maine , maestrii ai diversiunii si a minciunii , moluste , oameni fara demnitate , a caror moralitate oscileaza mai frecvent decat oscilatia frecventei curentului alternativ care le alimenteaza dispozitivele de propaganda electrice numite televizoare .

Pervertirea moralitatii a ajuns la un nivel critic , si cred ca astazi singura solutie de a aduce oameni imaculati si cu scopuri profund nobile este prin crearea unor teste complexe care sa demonstreze caracterul onest al viitorului politician . Folosind poligraful precum si monitorizarea video si audio a subiectului timp de cel putin 5 ani iar aceste inregistrari trebuie sa fie accesibile publicului larg , de asemenea orice abatere de la conduita morala stabilita trebuie sanctionata cu interdictia permanenta in functii politice . Evident lucrurile sunt atat de corupte in Romania schimbarea pare in general imposibila .

Si in imaginatia mea haotica brusc a aparut o imagine futurista , ma gandeam la o structura impozanta din alt timp si spatiu , care sa apara intempestiv in centrul Bucurestiului , si aceasta structura sa contina in interior o intreaga societate de fiinte nepamantene , care nu au nevoie sa comunice prin sunete unele cu altele , si care treptat sa se apuce prin diverse metode sa schimbe tot ce este in jur , ideile lor arhitecturale si sociale sa acapareze cu totul Romania , si politicienii care probabil se vor opune sa fie eradicati . Simt de cand m-am nascut ca nimeni dintre cei care au fost la putere nu si-a dorit din toata fiinta lui ca singurul lui scop pe aceasta lume este ca Romania sa prospere .

Imi e teama ca niciun lider nu se va ridica odata pentru a face ordine si poate ca inainte sa ne inecam extraterestrii raman probabil singura sansa reala a Romaniei .
Cum ar fi ca de maine totul aici in Romania sa fie mult mai high-tech si o intreaga evolutie tehnologica de proportii ar invaluii Romania …. eu unul stiu ca asta din pacate e doar o frantura din imaginatia mea si nimic mai mult , poate ca daca toti ne-am imagina cum dintr-o Romanie pradata atata timp indelungat si ajungand o ruina a Europei , cum din aceasta Romanie de astazi , maine se va ridica aici o Romanie care sa straluceasca atat puternic incat daca exista fiinte care se uita de la milioane de ani lumina la departare catre noi sa se aplece in fata devotamentului si demnitatii noastre .

Share the joy

Leave a Reply