Fallout 3

This article has been written before more than 24months, information might old.

Dupa ani de asteptari a aparaut insfarsit in octombrie-noiembrie 2008 mult anuntatul fallout 3 , care a fost anuntat de ani de zile imi amintesc ca eram prin 2003 si citeam intr-o revista level despre fallout 3 ( ca idee daca gasesc revista fac si o poza ) .

A aparut o explozie de review-uri si discutii peste tot despre acest joc , gamespot afisa un countdown pana la aparitia jocului pe toate paginile sale , o adevarata isterie , multe companii cunoscute au acordat punctajul maxim acestui joc , s-a declarat chiar ca provoaca dependenta , si s-a spus ca este un must-have pentru orice gamer adevarat in special pentru gamer-ii care se axeaza pe rpg ( Roll playing games ” RPG-isti” ) . …

Eu vreau insa sa va spun cum mi s-a parut mie , in primul rand nu mi se pare un rpg autentic este adevarat ca nici nu este declarat ca rpg este declarat ca action-rpg , ca jucator ai posibilitatea sa schimbi modul in care vezi personajul , mai concret poti sa vezi numai arma un gen de fps view , sau poti sa vezi personajul din spate un fel de rpg view .

Jocul seamana izbitor cu alte jocuri in privinta engine-ului , mie cel putin mi se pare ca seamana cu Gothic 3 iar asemanarea dintre Fallout 3 si The Elders Scrolls Oblivion nici nu mai trebuie sa spun despre ea pentru ca avand in vedere ca ambele jocuri sunt facute de aceias firma suspectez ca s-a folofist acelas engine . Evident jocul are o grafica superioara multor jocuri din aceasta perioada si in plus suporta foarte multe tipuri de placi video , in cuda aparentelor acest joc ar trebui sa functioneze pe multe calculatoare .

Dar cand gasiti acest joc nu il descarcati sub forma de rip pentru ca asa am facut eu , si am avut nenumarate errori nu am putut sa il joc mai deloc , dar cand l am luat in varianta full toate aceste errori au disparut . Jocul se termina odata cu terminarea questului principal daca urmezi questul principal termini jocul foarte repede insa probabil nu asta vrei , eu l am jucat deja de doua ori , ca dificultate mi se pare foarte usor probabil ca toate fps-urile noi au dificultatea pentru handicapatii pentru ca altfel nu imi explic , acum 5 ani jocurile aveau o dificultate mult mai ridicata .

Asemanraile de gameplay dintre serile trecute ale Fallout-ului ( Fallout , Fallout 2 , Fallout Tactics ) sunt minime si anumne raman prezente si in Fallout 3 abilitatile jucatorului sub forma care erau existente si in serile din trecut . Fallout 3 nu are un story line prea bine definit , pot spune ca intregul story line al jocului se poate cumula intr-o singura fraza : „Salveaza Omenirera” , pentru unii a fost o dezamagire totala pentru , alti au spus ca este cel mai fantastic joc .

Eu totusi cred ca jocul este foarte bine construit , nu are buguri , este bine gandit este destul de mare , insa jucatorul se astepta la un storyline mai complex si probabil ca fiecare a vazut Fallout 3 in alt mod decat in cel care s-a prezentat .

Acum nu mai ramane sa zic decat ca asteptam fallout 4 care poate nu o sa mai apara sau poate o sa apara peste multi ani .

Share the joy

One Response

  1. WraiTh noiembrie 13, 2008

Leave a Reply