Fuck Anime

This article has been written before more than 24months, information might old.

Recunosc ca de abia prin liceu am auzit de acest cuvant ” anime ” si cred ca este un termen relativ nou , dar in ultima perioada a devenit o poluare .

Pana acum eram mai tolerant dar m-am saturat sa tot vad oameni de 21 , 22, 30 de ani chiar care sa vorbeasca ore in sir despre desene animate si mai rau decat aceasta ma scarbeste faptul ca majoritatea acestor oameni par homosexuali .

Nu au nici un fel de masculinitate , si se comporta copilaresc , sunt izolati , nu beau de regula bauturi alcoolice si nu sunt realisti , nu sunt seriosi si nici punctuali , nu ma intereseaza daca cineva se simte jignit , get a fuckin’ real life .

Si nu inteleg cum a prin curentul acesta la public , si mai infricosator cum de inca mai prinde , imi e si teama sa ma gandesc la un om de 40 de ani cu sotie si copil ( daca e in stare sa il faca ) care iese la un pahar de suc sa discute despre al 7-lea serial din sera a 2 a unui desen animat de 3 lei si 15 bani .
Si imi vine in minte de CNA si ma gandesc : ” oamenii astea chiar nu i-au masuri ” , ar trebui sa faca niste semne speciale de avertisment precum ca nu mai e normal sa te uiti la asa ceva dupa o varsta , si ca poate sa iti influenteze negativ comportamentul .
Ma duc in tot felul de locuri si vad oameni care deseneaza caractere de anime-uri , ma duc ca o jigodie si le spun ca desenul dintr-un unghi seamana cu penis mai mic (ceea ce de multe ori este si adevarat ) , oricum nu exista risc ca astfel de persoane sunt relativ non-agresive si chiar daca ar fi tot le-as spune .

Daca te uiti pe deviant vezi numai desene cu anime-uri multe din ele contin caractere imbracate in uniforme de soldati din ww2 si mai multe dintre ele sunt imbracate in uniforme ss si nazi , si nu inteleg majoritatea caracterelor sunt desenate avand o silueta foarte foarte slaba , de cand sunt soldatii frate piele si os , si de cand au frizuri in toate partile , si de cand toti isi acopera un ochi cu parul , pai ” artistii ” astea au impresia ca un razboi se poate duce cu astfel de caractere ?
In razboi toti suntem vai de mama noastra si toti suntem niste animale , facem orice ca sa mai traim o ora , nu e nimeni la parada si nimeni nu vrea sa moara in zadar …
Cred ca artistii de felul asta ( care deseneaza toata ziua lucruri legate de anime ) trebuie trimisi intr-o baza militara sa mai inteleaga si ei realitatea , ca ma trezesc cu tot felul de dobitoci care se bat pe strada cu sabii de hartie si zic ca sunt ” laser ” si nu au 5 ani …

Share the joy

7 Comments

  1. azrael-sub7 decembrie 5, 2011
  2. VladG decembrie 5, 2011
  3. rmaucigasha mai 14, 2010
  4. azrael-sub7 mai 13, 2010
  5. Adeath mai 11, 2010
  6. azrael-sub7 mai 10, 2010
  7. Raizen mai 9, 2010

Leave a Reply