Ma crezi sau nu ?(Partea2)

This article has been written before more than 24months, information might old.

Partea a doua ? am glumit nu , nu are nici o legatura evidenta cu postul anterior singura legatura ramane aceiasi senzatie asupra unei actiuni care nu o faci dar o gandesti , daca atunci iti imaginai cum e sa omori o persoana fara nici un motiv acum esti undeva la inaltime indiferent unde poate pe un munte ( asta ar fi mirific ) sau chiar pe o cladire ( un peisaj nu tocmai extraordinar ) , si stai acolo admirand si totodata calculand ce distanta este pana jos , si nu imi spune pentru ca deja stiu te gandesti cum ar fi oare , sa te arunci si te gandesti la asta din cel putin trei motive carte toate includ curiozitatea , 1 niciodata nu te-ai aruncat de la o asemenea distanta , 2 nu esti 100/100 convins ca o sa mori desi poate procentajul este 100/100 tot nu esti convins in totalitate , 3 vrei sa sti : Se mai simte oare impactul cu solul ? , dupa cele trei intrebari care sunt legate de curiozitate urmeaza foarte multe dar acestea deja depind de la persoana la persoana ….

Acum e o mare diferenta intre sinucigasul care isi premediteaza actul suicidar si omul obisnuit care poate vedea suicidul doar ca o optiune atunci cand totul este pierdut diferenta intre cei 2 este ca sinucigasul care isi premediteaza moartea deja a ajuns intr-o situatie disperata .

Daca reincepem logic , ce om s-ar sinucide daca ar fi intr-o situatie ” perfecta ” ? , dar si aici exista niste cazuri , exista sinuciderea din prostie pe care nu am luat-o in calcul este sinuciderea in care esti atat de prost incat nu iti dai seama ca te poti omori singur daca faci un anumit lucru , acum nu pot fi cert daca sinuciderea din prostie poate fi asemanata pana la un punct cu sinuciderea cauzata de oboseala in care esti atat de obosit in cat nu esti in stare sa iti coordonezi actiunile si asta se sfarseste evident prin moarte si nici nu imi pot da seama daca acestea doua au legatura cu sinuciderea cauzata de alte doua aspecte care te fac sa iti pierzi controlul : alcoolul si drogurile .

Despre alcool am ceva experienta ( nu pot nega ) iar despre droguri nu pot spune mare lucru , mai mult teorie plus de asta am un infinit dispret fata de tigari si droguri despre tigari se poate citi detaliat aici , iar despre droguri inca nu am apucat sa scriu nimic insa timpul nu este pierdut .

Dar ajungand din nou la problema suicidului conjunctural , care dupa mine nu prea este luata in seama de multe persoane , exista un moment (povestit in articolul anterior cu acelasi nume dar fara partea a 2 in titlu ) in care orice obiect putea deveni o posibila arma , aici orice obiect devine automat o unealta carte te poate ajuta in indeplinirea scopului tau , mai concret vezi o funie si te gandesti sa te spanzuri , vezi niste siringi si te gandesti ca te pot ajuta sa parasesti aceasta lume , te uiti la niste pastile si crezi ca daca o sa ei cateva tuburi poate mori , vezi un tren si te gandesti din nou la impactul dintre ingrozitor tine si un otel la o viteza de 120 sau mai mult de km pe ora ..

De fapt totul depinde de perceptie , cum vezi tu sinuciderea ?

Ca o optiune in cazuri disperate ? , O actiune care o vei face in viitor ? , Ceva ce nu are nici o legatura cu tine ? , Un fapt inexistent ? , O posibila depresie psihica ? , Singura poarta simpla prin care te poti ” auto-expulza ” din lumea asta in opinia ta mizera ?

Share the joy

2 Comments

  1. azrael-sub7 noiembrie 6, 2008
  2. andrey_blackscorpion noiembrie 6, 2008

Leave a Reply