Imaginatie Comica …

This article has been written before more than 24months, information might old.

Acum vro 3 sau 4 ani cand citeam diverse lucruri majoritatea cu caracter ocult am dat peste o pagina , creata de un anume SATY , pot sa spun ca am citit toata acea pagina , oricum tot acel text enunta intr-un mod ironic si bolnav ( oarecum ) ce va face Satan cand va ajunge pe pamant , normal ca totul era doar o gluma sau nu stiu habar nu am dar nici prin gand nu imi trece ca exista macar o persoana care poate lua in serios asemenea „revelatii” …

Intrigat de continutul pagini am incercat sa vad daca exista acel email de contact mentionat la sfarsit ( si nu numai ) si anume crestin@satanist.net , avand in vedere ca domeniul satanist.net exista am desfasurat un test pentru a afla daca exista acel email .

Rezultatele testului :

The domain is satanist.net
The mail host for satanist.net is satanist.net.
Looking up IP address for satanist.net.
The IP address for satanist.net. is 69.73.144.206
69.73.144.206 is not black listed.
creating socket.....OK.
Attempting to connect to '69.73.144.206' on port '25'...
Connected

response: 220-elrond.nocdirect.com ESMTP Exim 4.69 #1 Thu, 02 Jul 2009 17:25:52 -0400 220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited, 220 and/or bulk e-mail.

sending: HELO
response: 250 elrond.nocdirect.com Hello mail.hq42.net [208.65.90.64]

sending: MAIL FROM tester@86.121.253.99
response: 501 : domain literals not allowed

Your server may not configured to accept "domain literals".
Refusal of "domain literals" like tester@86.121.253.99 is a violation of RFC-822 Section 6.2.3

sending: MAIL FROM: postmaster@satanist.net
response: 250 OK

sending: RCPT TO crestin@satanist.net
response: 550 No Such User Here

sending: QUIT 

Dupa ani de zile dupa ce am regasit aceasta pagina m am gandit sa o pun si aici link-ul original ( sursa ) fiind : http://www.cavitsociety.bravepages.com/saty.htm
Continutul are o sumedenie de greseli dar nu le am corectat caci acest text nu imi apartine oricum ” ideea ” se intelege clar ..

Continut pagina :


Autor: Metal Serios
Data: 04-24-02 18:17

beaahhh

vreau trupe de back satanico-vampiric
dream theatre sunt de caca rau de tot

toti onanstii asculta progresiv

adunati-va pe 4 la arene sa sarbatoritzi ziua americii facand laba pe progresiv

vreau sa ma plimb noaptea prin cimitire alaturi de titpi capabili sa poarte discutii serioase despre morti care bantuie in noptile cu luna plina la auzul unor sonoritatzi metalico-cadaverice .

ha ha ha organe amputate
morti reinviati pe muzica celor de la dimmu borgir beeeaa , eaaaahhh
black satanist

hai cu noi in grota lui satan
ca sa vedem pe-ntunecimea sa !!

satan impunge cu coarnele sale imense crestinii nevinovatzi
beeeeeeea, creeeaaaahh, giugiuk

PROGRESISTI DIN TOATE TARILE ....... BELITZIMI-O

Autor: Metal Serios
Data: 05-09-02 13:29

bai, voi vorbiti despre rockl ??

eu sunt mai rocker decat voi
Stiati ca eu am 666 mare tatuat pe piept ....
Ce ziceti, care este mai tare acum ?
Plus de asta ce stiti voi despre filosofia vampirica a transilvaniei medievale ?

Daca ati sti ca vlad tepes ii tragea in teapa pe toti oamenii nevinovati ( asa ca voi , prosti dar totusi nevinovati ) , si il invoca pe SATAN sa le bea sangele care se scurgea din trupurile lor intepate , ati tremura de admiratie si i-ati slavi numele

SATAN stie ca voi sunteti crestini care asculta progresiv si are sa vina sa va devoreze , iar in momentul cand veti intra in infern cei de la Cradle Of Filth vor arunca cu halci de carne de capra in voi intonand muzica lor intunecata plina de vampirism.

Dar sigur ca ceeea ce am zis eu sunt numai prostii pentru niste inculti ca voi care onaniaza pe progresiv

Autor: Metal Serios
Data: 05-09-02 13:50

Progresivu' e kamba raude tot !!!!!

Nu tu morti , cimitire , vampiri , fantome , creaturi ale noptii , etc .
Incotro se indreapta rockul dom'le ????

Asta nu este muzica , numai blackul satanist poate suna bine in rest ceea ce numesc labagii astia rock e mai mult un fel de "hai sa cantam si noi... asa ... la la la si ha ha ha ha "

SI CAND TE GANDESTI CA ASTIA ISI MAI SPUN SI ROCKERI.

ei nu isi dau seama ca a fi satanist este cel mai important lucru pe care il poti infaptui intr-o viata

SA LE FIE RUSINE !!!!

Astept sa intru in legatura cu toti rockerii seriosi care stiu ce inseamna adevaratul cod al unui provampirist satanist si care sunt pasionati de plimbari prin cimitire , colctie de organe animalice altrate , incantatii cu sacrificii de cocosi etc.

Autor: Metal Serios
Data: 05-10-02 11:04

NU IMI DAU SEAMA CUM PUTETI COCEPE ROCKUL FARA CREATURI SATANCE , MIROS DE PUTREFACIE , ORGANE AMPUTATE , VOMA , SANGE STRICAR , MATE IMRASTIATE ETC.
CHIAR CREDETI CA MAI EXISTA CEVA MAI TARE CA MUZICA DIN ZONA NECROMANTIEI ?

Autor: Metal Serios
Data: 05-13-02 09:30

daca ar fi fost un concert de rock adevarat era si SATAN invitat alaturi de trupa lui de scheleti demonici

Autor: Metal Serios
Data: 05-13-02 11:01

Stan a fost aseara la politia capitalei si a injurat politistii

Autor: Metal Serios
Data: 05-10-02 10:04

odata cu venirea anului 2002 a sosit si SATAN pe pamant sa tormenteze crestini nevinovati .

exista dovezi clare cum ca SATAN a fost vazut in cimitirul Ghencea in data de 22.04.2002 , la mormantul lui Ceausescu incercand sa il invie , insa nu a reusit pentru ca soldatii care pazeau cimitirul l-au vazut si au dat alarma , asa ca SATAN s-a retras dar a racnit si a promis ca o sa revina el pana la urma sa il invie pe Ceausescu si sa faca sex morbid cu cadavrul tovarasei Elena Ceausescu, iar din infern rasuna muzica celor de la Dimmu Borgir . Soldatii s-au ingrozit cand l-au vazut pe SATAN si cand au luat-o la fuga , vampirii au pornit pe urma lor , i-a prins si le-a baut singele si ei au fost transformati in zombi, care ii fac voia lui SATAN in cimitire si care pleaca noaptea sa violeze calugarite

Demonii care il insotesc pe SATAN alearga crestinii disperati cu satare mari si ruginite

beeeeeaaaaaaa , HAHAHAHAAAA , sange alterat ,
corpuri aflate in putrefactie , beahhhhh , arrrghhhhh

Autor: Metal Serios
Data: 05-10-02 15:04

NU AM CE DISCUTA CU NISTE CARNATZI INCULTI CA VOI.
DAR VA VENI SI ZIUA CAND BLAURII LUI SATAN VOR NAPADI LUMEA , IAR VOI MAI MULT CA SIGUR CA VETI VREA SA FACETI PARTE DIN ARMATA LUI SATAN , DAR EU O SA VA DAU IN GAT PE TOTI CA SUNTETI CRESTINI .

BEAAAAH, ORRRGHHHHH , CREEEAAAAH

DEMONII LUI SATAN VOR INCENDIA CAMINELE DE BATRANI SI ORFELINATELE IN TIMP CE SATAN VA RADE IN HOHOTE SERVIND SANGE PROASPAT LA HALBA SI UITANDU-SE LA ISPRAVA SUPUSILOR LUI.
OZN -URI IN FORMA DE PENTAGRAMA VOR ZBURA DEASUPRA PAMANTULUI SI VOR DISTRUGE BISERICI SI MANASTIRI

Autor: Metal Serios
Data: 05-10-02 15:28

AA AM UITAT SA VA SPUN CA LA PRESIDENTIALELE DIN 2004 SATAN VA CANDIDA SI VA AJUNGE PRESEDINTE SI PRIMA ORDONANTA DE URGENTA PE CARE O VA DA VA FI " LEGALIZAREA VIOLULUI SI A PETRECERILOR DE BLACKERI IN CIMITIRE"

GEEEAAHHHH, UUUUOOUUUOORGGHHHHHHHH , HEHEHEHEEE

Autor: Metal Serios
Data: 05-13-02 10:23

Cetatenii capitalei vor fi in curand in pericol dat fiind ca ciungii vor prelua controlul asupra postului national de televiziune si vor transmite telenovele si meciuri cu mesaje subliminale care ii vor transforma pe cei care se uita in preoti ai lui SATAN . Acestia din urma vor invia morti si ii va trece direct sub comanda intunecimii sale . Va urma apoi o invazie a Bucurestiului ... numai scheletzi care hohotesc demonic , zombi cu ochi rosii care lasa in urma lor o dara de organe putrezite si care fumeaza Carpati , si femei carora li s-au amputat picioarele pentru a li se monta senile . Apoi cerul se va inegri si va ploua cu halci de carne de tap si cu mezeluri expirate , si in mijlocul acestui pesaj vor veni trupe de black adevarat racnind in numele SATANEI.

Autor: Metal Serios
Data: 05-14-02 17:01

BEAAAHH - SATAN

IN CURAND INTUNECIMEA SA VA SOSI PE PAMANT PENTRU A PRELUA CONTROLUL PLANETEI SI A RASPANDI GERMENII URII INTRE OAMENI.

BEEEEEHHH ,

IN TIMP CE CEI DE LA MARDUK VOR INTERPRETA MELODIA " DARKNESS IT SHALL BE" , CERURILE SE VOR INTUNECA SI O IMENSA PLACENTA CU ORGANE AMPUTATE PRECUM SI DE PRODUSE DIN CARNE RESPINSE DE O.P.C. VA CADE ASA DIN SENIN DEASUPRA BUCURESTIULUI , IMPRASTIIND UN MIROS DE MATZE PUTREZITE . APOI VOR APARAEA PE CER VARCOLACO CARE VOR ARUNCA IN POPUYLATIA DISPERATA CU COAIE DE CALUGARI SI TZATZE TAIATE DE LA MAICUTZE

HOHOHOHHOOO GIUGIUK

LA COMANDA SA SITEMUL DE CANALIZARE AL CAPITALEI VA ERUPE ..... AIR VULCANII DE CACAT VOR INECA TOT BUCURESTIUL . DUPA ACEEA O PLOAIE DE MUCI SE VA PUNE DEASUPRA

GREEEAHHHH ..... HELL & FIRE

VA FI UN DEZASTRU DE ZILE MARI ... DUPA CE VA ACAPARA CASA REPUBLICII VA INECA TOTI PARLAMENTARII IN PISHAT DE BIVOLITA APOI VA IESI PE ACOPERIS BAND SANGE DE TAP SI VA STRIVI CU COPITELE SALE IMENSE EVREII CARE SUNT HOMOSEXUALI. DUAPA ACEEA VA CITI DIN NECRONOMICON IN LIMBA MAGHIARA SI TATARA CHEMAND VARCOLACII SA ARUNCE CU OUA STRICATE IN CRESTINII FANATICI.

VA FI O SITUATIE DISPERATA PT INTREAGA OMENIRE ,
SATAN SE VA BASI SI VA ASFIXIA TOTI CREDINCIOSII

Autor: Metal Serios
Data: 05-16-02 15:25

BEEEEAAAA , CACATI BATJOCORITORI DE CE IL SUPARATI PE SATAN CU FANTEZIILE VOASTRE PROGRESISTE

CREEAAAAAAH , BEAAAAHHH , HEEEEAAAAK , ....... AM BAUT CEAI DE MATRAGUNA OTRAVITOARE SI M-AM INTALNIT CU SATAN SI AM FACUT PLECACIUNI CAND A APARUT ... ALATURI DE EL ERA DANI DE LA CRADLE OF FILTH CARE URLA ALATURI DE EL SLAVIND PE SPURCACIMEA SA .
IMPREUNA AM MANCAT TRAHEE DE CRESTINI UMPLUTE CU MUSTAR SI URECHI DE EVERI MUIATE IN MOTORINA SI AM PUS LA CALE UN PLAN DE A GAZA TOTI CRESTINII CU MIROS DE GHENA GROOHHHH , HEEEAAAGHHEE.

APOI SATAN M-A INVITAT SA MA SUI IN SPINAREA SA SI A PORNIT IN GALOP DIN CE IN CE MAI REPEDE ASA INCAT TIMPUL A FOST DAT IN URMA SI NE-AM TREZIT PE VREMEA INCHIZITIEI INCONJURATI DE CRESTINI CARE NE ARATAU DISPERATI SEMNUL CRUCII ALEIA SPURCATE ....... DAR SATAN S-A RIDICAT IAR IN DOUA PICIOARE SI SI-A ARATAT PENTAGRAMA SA TATUATA PE PIEPT IAR APOI A RAGAIT ASFIXIIND CRESTINII CU MIROS DE LAPTE STRICAT SI DE CONSERVANTI SINTETICI TINUTI IN SOARE SA SE IMPUTA . DAR CRESTINII VENEAU DIN CE IN CE MAI MULTI SI SATAN LA RANDUL SAU ISI TRIMETEA DEMONII DUPA EI SA II SFASIE ASA CA CRESTINII AU FOST FACUTI MUCI .

APOI M-AM SUIT DIN NOU PE SPINAREA INTUNECIMII SALE SI IMPREUNA AM PLECAT LA ROMA UNDE SATAN L-A FUTUT IN CUR PE papa CANTAND DIMMU BORGIR ........ APOI SATAN MI-A DAT UN IATAGAN CU CARE SA II TAI PE CARDINALI SA LE IAU MATELE SI SA FAC CU ELE CARNATI CU CARE SA SE HRANEASCA VARCOLACII SI SCHELETII LUI .


DAR EFECTUL CEAIULUI A EXPIRAT ASA CA AM PIERDUT CONTACTUL CU DIMENSIUNEA NEAGRA A LUI SATAN SI A TREBUIT SA MA INTORC IN LUMEA ONANIEI PROGRESISTE SI A CRESTINILOR CARE PERSISTA SA MA SUPERE SI PE MINE SI PE SATAN

DAR NU-I NIMIC CA INTR-O ZI O SA VINA SATAN SA VA OMOARE SI SA VA DEA STARFURILE LA CAINI SI LA EXPORT IN TARILE SUBDEZVOLTATE CA SA FACA AIA MICI SI FRIPTURA DIN VOI ..... CREEEEAH BEAAAHHHHH , UUURGGGHHHHHHH,,


HHEHEHEEE, SATAN ARE PLANURI GIUGIUK

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-03-03 13:43

Beaahh , Satan este suparat ca romanii l-au impuscat pe Ceausescu si vine sa bantuie prin cimitirul Ghencea ....... El si cu demonii lui credinciosi vor calarii crucile cu vodka si trabuc in mana .

Apoi vor manca resturi ramase de la abatoare dupa taierea porcilor si cand se vor satura se vor duce sa se cace pe mormantul soldatului necunoscut he he he ......... la comanda intunecimii sale va ninge cu sange de crestini care tin toate posturile religioase .... ha ha ha .... au incurcat-0 fanii rockului progersiv

beahhh .... fanfara de demoni ai lui Satan va canta la organe amputate de la parlamentari ha ha ha .............. Satan vs. Pruteanu & Progresiv

Satan sugruma cu coada sa imensa crestinii batranei .... hohohoho ...

gluik gluik gluik , hork

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-04-03 16:02

beahhh mi-am facut mail pe satanist.net ca orice soldat al lui Satan
hooooorrrrkkkk : : : : cei ce doresc sa corespondeze cu mine pe teme satanice o pot face la : Crestin@Satanist.Net

he he he ehhhheeeeee

vreau sa patrund alaturi de satanistii adevarati in universul ciorapetziei si al cadaveriei pestilential de groaznica . heee Satan va conduce lumea asa cum ceghevara vroia sa o faca ... beaahh si cei care nu vor asculta black metal satanik vor ajunge sa fie mancati de morloci ( ca in "Masina timpului ") heh heh he beahh vampirii lui Satan vin pe pamant sa ingrozeasca crestinii , dar de data asta vor fi imunizati de catreintunecimea sa la usturoi si crestinii nu vor mai avea cum sa se apere

astfel va incepe Pentagramiada heheheheheee
vai si amar de progrsistii pe care Satan ii va impunge cu furca sa imensa pentru ca nu poarta pentragrame

beaahh fanii de progresiv vor muncii sa lustruiasca tronul lui satan iar acesta ii va plati in ruble he he he he

gork gork Satan vine intr-o caleasca interpretand versuri sadice din Wichbane si Belphegor si va inunda Bucurestiul cu fecale de bivolite hehehhe la comanda lui va ploua cu balega

hehehe feriti-va progresisitilor ca daca nu veti purta pentagrame veti fi luati prizonieri de satan si dusi in iad unde veti citi instructiuni de pe ambalaje de lapte pasteurizat , sa ascultati numai Jean Moscopol si sa reinventati capra

he he he he hoooooooooaaahhh ce rau poti fi cu crestinii si progresistii , Intunecimea Ta !

hehehe Satan a infectat si Windowsul hipmnotizand userrii sa devina in decurs de cativa ani heheheheheheeee demoni heheeheheheh si ingeri ai intunecimii sale , sia asta pentru ca a facut contract cu bill gates care , pentru ca atunci cand Satan a intrat la el in birou l-a amenintat ca va bombarda admosfera cu miros de testicole de tap putrezit .... hehe hehe eheheheheheee .... bietul ochelarist a cazut la copitele lui Satan , insa satan l-a plesnit cu un uger uscat de la o vaca moarta ehehehehehehehe

hor hork ,

Satana va inmormanta in cacat toti adeptii papalitatii

hork groooooaaaaaaaaaaakkkh

nu mai scriu ca ma duc cu Mihaita in cimitir sa citim din Necronomicon si sa racnim la la cer sa speriem toti ingerii buni .

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-05-03 10:32

Creeaaahhhh , beeeeah , Satannnaaaaa , beaaaahhhh , hork hork , gluk giugiuk

Satana va asedia centrul capitalei aducand cu el demonii care vor sta pe cladirile inalte si vor arunca cu grenade care risipesc miros de bashina Intunecimea sa va veni calare pe progresisti hipnotizati carora le-a facut implant de coarne de tap

heheheh , koooooaaaarrrr , beeeaaahhh , creeeaaahaae ,

trupe gen belphegor , Dimmu Borgir , Cradle Of Filth ,plus alte nume malefice , vor concerta ca sa-l multumeasca pe SATY de dezastrul provocat ........ Intunecimea sa va fi

canta alaturi de el Black Satnik . ..... haaaa , greaaaaaahh , goohhooooaaaahh
Vor veni blackeriicu bate cu tzepi si vor inconjura progresistii .... hohohohohoho

graaaaaaeeehahahahhahahahahaha , creaahhh , hoorrrkkkk , hiaaaaaaahk

Ceausescu va ciocni un pahar de sange cu Satan si va vor bea in cinstea acestui dezastru si a starpirii progresivului de pe fata pamantului

graaaeeaeaea , hehehehehehehehehe , hohohohoaaaaaaaaaaa

Intunecimea sa va provoca o avalansa de rinichi de oaie aflati in putrefactie care vor inunda toata Capitala , si in mijlocul acestui dezastru se vor afla cei de la Dimmu Borgir care vor canta sa il multumeasca pe Intunecimea sa

beeeahhhhhhh - Detest Progrsistiii !

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-07-03 20:11

creeaaaahhhh , beaahhhhhh

Din pacate progresistii se chinuie degeaba sa se scuze din culpa mizeriei lor ........ beaaahhh .... ei vad ca Satan va veni pe pamant si stiu ca acesta ii va taia cu privirea sa laser si ii va indesa intr-o mare placenta de organe amputate cu care isi propune sa atace televiziunile .... pentru ca nu dau non-stop numai fime horror-hard-porno si black metal satanic

apoi va urma un bombardament cu ciclu menstrual extras de la capre negre ( ca alea sunt alese de Satan )

beeeweahaha , creaaaahhh , gooooorkkkk , heaaaaaahhh

Satan va purta turban cu pentagrama si va alerga crestinii prin galeriile in care se ascund .... grooh groohh , si ii va biciui cu matze apoi ii va sili sa manace musaca facuta din carne de progresisti putreziti si din starvuri de arbitrii de pollo ( Satan detesta acest sport

heheheheheee........... demonii vor ataca la comanda lui Butros Butros Gali gradinitele de copii si ii vor sili pe acestia sa asculte black satanic . . . . . . heheheheheheheh ia uite cum isi atrage satan noi demoni de partea lui !!!

Tancuri in forma de sicrie vor invada sectorul agricol ilfov speriind agricultorii parveniti . . . . . . .. . . . . . .. . . hehehehehehehehehehehehehheheheheh

Numai Black Metal si satanism ! ! !

Demonii lui Satan vot taia tzatzele alora de la ASIA si vor juca volley cu ele groohh , hehehehe ....

Progresistilor nu mai aberati ci tremutati caci Satan nu va avea mila de voi ca ascultati muzici d-alea pentru fetite speriate si pline de bube si complexe , si va supune toata progersimea asta imputita si inculta . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . !

PS:

Raspuns : Utilizatorii de Linux sunt , din pacate nesatanizabili prin sistem de operare , dar se pare ca in cele din urma si Linus Torvalds va modifica kernelul de linux la comanda intunecimii sale pentru ca nu cumva userii de linux sa scape !

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-10-03 23:26

beeaahh , creahhh , heaaaahhh , greaaaaahhh

Am deschis Radioul( Studio Rock ) .. . . . .. . . . .. . am auzit progresiv ,,, beeahhh
Nenorociti melancoloci Satan este pe urmele voastre ..... cand o sa va prinda o sa va puna sa infulecati silicon ......... beahhhh ...... o sa va intoxice........ . . .. . . .. . .. creeeahh

Hoardele de blackeri o sa va alerge cu bate cu tzepi pana o sa va intre in cap ce este muzica ( ca arta adevarata bineinteles )

geaaaahhh , seaaahhhh , graaahhh , creaaah

Balauri cu coarne ( de demon) vor teroriza crestinismul si progresimea aruncand cu imense placente pline cu voma ca sa-i inece ..... vor fi sufocati .. . . . . . .. . . . . . . .

Beaaahhhhh ....... vetzi muri in chinuri ...... . .... ..... . ..... . ..

Demonii lui Satan vor infiinta abatoare unde vor fi decupati si ambalati in pungi de 750 de grame crestinii si progresistii cei mai inflcarati si vor fi dati cu ratia varcolacilor si vampirilor demonici , aflati sub comanda directa a lui Satan

Acestia vor devora repede starvurile lor nenorocite si se vor bese de feicire ............

Demonii lui Satan vor imbutelia aceast groaznic miros pestlentilal si il vor detona la sediul ONU ca sa ii sufoce pe ai a...... heheheheheheheh cioara de Kofi Anal . . . . .. . . .. .. . va muri asfixiata .( tarfa aia neagra ) .... giugiuk ! ! ! !

Beeahhhhhh .. . . .. . . .. . . .apoi vor veni cei de la Wichbane care vor canta ... black pentru ca Intunecimea sa sa se destinda si sa se bucure de dezastrul provocat !!!!!

beaahhhhh .... . . .. . progresimea piere . . . . . . . . . . .satan triumfa din nou si provoaca furtuni de cacat cu vartejuri de voma care vor distruge Washingtonul ............

momentul de apogeu al distrugerii totale va fi cand Satan va canta in duet cu Dimmu Borgir si vor dansa impreuna pe starvul lui Bush din care se vor infrupta cainii demonici ai Satanei

Beeahhhhhh....progresisitlor uitati-va la voi cum va ofiliti cand rage Satana .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .

heheheheh ... . . . . . Satan nu uita si nu va iarta ! ! !

Sa vina Satana .. . . . .. cat mai repede caci eu alturi de Satanistii Adevarati ( singurii care se pot numi intr-adevar rockeri ) , cei ce mi-ai scris pe mail , il asteptam caci dupa ce satana va distruge lumea ... numai noi vom domni .. . .. iar voi looseriilor progretzisti ne veti sluji pe vecie...... beaaaah , creeah ,, geaahhhh

SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !

beahahahahhhaha ..... omoara progresistii . . . . . . sclavageste-i ca au imputit lumea !

SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !
SATAAAN ! ! ! !

Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-25-03 15:25

beaaaaaaahhh , creeeahh , satan este suparat pe voi crestinilor ! ! ! !

Satan va strivi sub senilele tancului sau imens ( cu coarne ) negrrii imputiti si evrei ... . . . . . . . . . bea creaaahh .. . . . . . . . .Satan uraste pyzdele proste care se chicotesc si o sa le stranga tztzele la menghina .... heaaaaaa beaaaaahhhh groh aaaaaaaaaaa beaahhh hehehheheheheheee va urasc ... . .. ... .. . . . .. . . .. . .

nu mai ascultati muzica d-aia kamba ! ! ! . . . . . . . ... . . . progresivul incita la manele si d-aia Satan vrea sa va salveze ! ! ! !

Vulcani din care vor erupe limbrici se vor arata in toata capitala patriei . . .. . . .beeaahhah creaahhhhh . . . .. . . . . . .. hooooahhhhhh groooooh

Satan vino la nesimtitii astia si invata-i ce este muzica adevarata si arta si scoatele muzica aia de cocalari progresisti din cap ...... beeeaaahhh asultati numai black metal

.... Vampirii lui Satan vor tortura fanii Dream Theatre , Arena , Explorer's Club , Planet X , Holly Kingdom , Axel Rudi Pell , Dorian Grey , Adrian Copilu' Minune , Kosovo , 600 SEL , Mircea Geoana , Costi Ionitza , Vali Vijelie , L.A. intoxicandu-i cu miros de picioare nespalate .. . . . .. beeeeaahhhh ,, creaahhhhh ....

Observati , sper ca progresivul si manelele sunt la fel de josnice !


Beaaahhhh ......... moarte negrilor ........ moarte evreilor , fie ca ura rasiala sa triumfe !
Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 01-29-03 08:16

Beeeahh , creaaaa , eeeeeaaahh , beeeeaaahh
Black metal pentru Saty ca sa-l imbunam sa vina si el odata pe pamant beaaah vreau dezastru si mutilare progresiva heheheheh ; Satan nu iarta pe aia ca asculta cu atentie bashini de iapa . . . . . . . . beeeahhh o sa ii striveasca in copite .

hehehehehe fabrica de la Grivitza este in pericol; acolo va fi dezastru serios . .. caci Satan va ataca prin fantezii pestilentiale si va aduce cu el multi demoni si masini de remaiat morti . Vor veni blackerii cu bate cu tzepi ... iiaaahhhh , beaaaahhh , greeeaaahhh si calarind maicutze hehehehehehheee ca sa terorize muncitorii constinciosi si sa ii jupoaie de vii asa cum spun cei de la Ancient bbbebaaahh ,, au dreptate heaaaa . Demonii lui Satan vor veni direct din infern , intr-un numar mare , auzindu-se numai urlete de pashi si black metal suparat hehehehehehehee ; ei vor veni sa barboteze basini in reteaua de apa a capitalei si apoi se vor duce sa infinteze Regia Nationala cu Statut Autonom pe probleme de ciuterie . . . . . . heheheheh ei vor arunca cu boabe de vagin in populatie . . . . . . . . . . .ii vor face pe progesisti sa stea la cozi imense pentru a lua cu ratia ciulama cu arome de operatie .. . .. . . . . . . vreau in cimitir , beaaahhhh creeaaahhh , heeeaahhh ......

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 02-06-03 19:08

Beeeaaah ,Creeeaahhh Satan va conduce lumea . . . . . . . creaaahhh . Alaturi de creaturile sale 666 va incepe marea dominatie universala prin construirea unui mainframe satanic cu ajutorul caruia va prelua controlul mintilor sarace ale celor ce nu prea dau ascultare sfaturilor intelepte ale mesagerilor lui Saty ( mesageri devotati cum ar fi : Witchbane , Credle of Filth , Dimmu Borgir , Liar of Golgotha , Belphegor , etc )

beaahhh , creaaahhh aceasta masina diabolica anti crestino - progresiva se va numi SS-666 ( Satanic Systems - 666 ) si va genera scheletzi si mortzi care sa atace crestini , manelisti , progresisti , girafe , hiphoperi , raveri , fani ai muzicilor de laba gen Voma Veche . . . . . . . . . . . . . he heh ehehehehe eheheheheheh heheheheheee creaaaaahhh , beeeeeeaaaahhhh , geeaaahhhh . Vor exista rutine speciale de starpire ale nimicurilor mentionate mai sus . . . . . . .. greeaaaahhhhh . . . . . o sa devenitzi tarfe a lui Satan . . . . . . .. . . . .. . . . . . . .

beaaahhhh , creaaahhh . . . . . . . . Satan a scris deja sursele sale apocaliptice prin care va dezlantui ura pe pamant cu ajutorul lui SS-666 in COBOL adaptat pentru astfel de sisteme satanice ..... beeeaaa.....

Cod Sursa Nimicire Progresisiti :

IDENTIFICATION DIVISION.
PROGRAM-ID Kill-Progresive-Suckers.
MACHINE-ID SS-666.

01 DATA-DIVISION.
03 BRING-APOCALYPSE PIC X(666).
03 SATAN-INVOCATOR PIC X(666).
03 KILL-PROGRSIST-STENCH PIC X(2).

01 FORMATS
03 SATANREC PIC X(10) VALUE 'SATNREC'.
03 HELLREC PIC X(10) VALUE 'HELLREC'

COPY SATANSKM.
*
COPY HELLSKM.
*
COPY APOCALIPTICREC.
*
COPY NOPROGRESIVESKM.

PROCEDURE DIVISION USING SATY-SATANIC-REC
KILL-PROGRSIVE-REC

COPY SATAN.


1000-INIT-DESTRUCTION SECTION .
*********************************************
*
1010-START.

MOVE 666 TO SATAN-DATA-AREA.
MOVE 'APOCALYPSE' TO SATAN-ANTI-PROGRESIVE. .
MOVE 666-NO-PROGRESIVE TO SATAN-DARK-FORCE .
MOVE EVIL-DEMONS TO 666-EVERYWHERE.
MOVE DESTROY-SUCKERS TO SATAN -FUNCTION.
MOVE SATANREC TO SATAN-FORMAT.

CALL 'SATAN-POWER' USING SATAN-POWER

INVOKE KILL-PROGRESIVE-SEQUENCE.

IF PROGRESIVE-POWER NOT = ZREO

1050-TORMENT-THE-INNOCENTS

INVOKE VAMPIRES
ERASE IDIOTS
INVOKE DEMONS
ADD LASER-SEQUENCE TO DEMONS-PARAMS
ADD APOCALYPSE TO HELLREC
MOVE HELL-PARAMS TO EARTH-PARAMS
MOVE SKULL TO SATAN-INVOCATOR

CALL 'KILL-INNOCENT' USING DEMONIC-ANGER

IF SUCKERS NOT = ZREO
GO TO
1050-TORMENT-THE-INNOCENTS
END-IF

PERFORM 666-APOCALIPTYIC-END

PERFORM 709-FLEEM-ON-EARTH

END-IF.

PERFORM DIMMU-BORGIR.
PERFORM SATAN-CELEBRATION.
INVOKE VAMPIRIC-DEMONS-666.
PERFORM PROGRSIVE-PAIN.
PERFORM GORGOROTH USING
IN-CONSPITACY-WITH-SATAN-INCANTATION.
PERFORM PENTAGRAMIAL-RISE-OF-SATAN.
USING
666-SATAN-RISES.
*

1090-EXIT.
EXIT.

DISPLAY ' Progresistii au fost curatati de pe fata pamantului '.

6666 EXIT-PROGRAM.

Autor: Metal Serios (193.254.242.---)
Data: 02-12-03 19:19

Beeaahhhh , Creaahhhh ,. . . . . . . . . Satan va distruge lumea din satelitii sai satanici de nimicit progresisti cu ajutorul carora va localiza gunoiul si isi va trimite dinozaurii reinviatzi din lumea dihaniilor sale . . . . beaahh creaahhh grahhhhh Saty s-a saturat de voi . . . . .

Pentru ca lumea va trebui distrusa cat de curand posibil , Satan va bombarda din satelitii sai numai cu placente pline de voma si de organe amputate . . . . .. . . hehehehehee . Demonii sau teroristi care beau lava vor aruca cu bombe atomico-nucleare peste Bucuresti si vor urla pana cand norii de ploaie acida se vor aduna si va incepe sa ploua cu capsule de ciuma care la contactul ca pamantul se vvor sparge si vor infecta crestini dintre care un numar foarte mare sunt progresisti disperati . bbeeaaahhhh ....... creahhhhh ,,,,, yooooooiahahhh . . . . . . . . . varcolacii Intunecimii Sale vor alerga populatia disperata pe strazi si ii vor injecta cu doze mari de sculament . . . . . . . . . ehehehehehehe ce dureros ! . . .. . . . . . Aceste momente de teroare vor sili oamenii la chestii disperate : Iosiv Sava va face in sfarsit sex anal cu Kurt Cobain ; progresisti se vor aduna toti ca sa danseze un mare Can-Can ; se vor preda intensiv cursuri de robotica pe schele , statul va aloca mari fonduri pentru a incuraja rodeo pe gaini .

O avalansa de fecale va inunda toata omenire si nu va mai fi nici un fel de scapare de asta data . . . . cine va supravietui va fi dus de vampirii lui Saty direct la oripilantul doctor Mengele care ii va gaza cu miros de diaree nudigerata pentru a crea noi mutanti pentru satan . . . . .. hehehehehe beaaaahh crewaaah graaahhhh , geeeaaaaahhh .
din mormintele ingropate in fecale vor iesi duhuri rele cu care satn se va duce sa cucerasca intreagul univers pentru a crea o lume exclusiv satanica bazata pe dictatura black metalului si a nutritiei formate din organe putrezite si urina statuta
beaahhhhh . . . . . . . . . . . sa vina intunecimea in tot universul pentru a eista o singura rasa : cea a blackerilor satanishti


P.S. : Din motive technice , eu voi lipsi o perioada , dar asta nu inseamna ca voi , cei adevarati sa va lasati de Satan . Oricum cu acestia din urma voi continua sa mentin legatura pe adresa mea de mail : crestin@satanist.net

May the Evil Walk with you , all the way !


Textul nu imi apartine sub nici o forma , si l am lasat in stadiul in care l am gasit fara nici o modificare ulterioara .

Share the joy

Leave a Reply