Interfata Noua

This article has been written before more than 24months, information might old.

Am scris o noua interfata pentru website e terminata in proportie de 60% , va fi mult mai simpla , am scris alta noua tocmai pentru faptul ca cea curenta are multe imagini , asa ca m am gandit sa scriu una care este mai mult text va avea maxim 10 imagini in total .
Interfata curenta curenta nu are culorile independente de monitor si se vede foarte diferit de la un monitor la altul , pe unul ce are culorile mai inchise se vede inadecvat , este compatibila cu toate browserele de la IE 6 pana la IE 8 , firefox , opera si altele pe safari are o mica problema care va fi remediata in noua interfata .
De asemenea noua interfata va avea culori interschimbabile intre interfata cu text negru pe fundal alb si text alb pe fundal negru , nu ma pricep foarte bine la design deci dupa cum deja am spus va fi ceva mai simpla si robusta .
Am luat in considerare si scrierea unei alternative pentru browserele facute pentru aparte cu o rezultie foarte mica . Intefata va folosi xhtml traditional 1.1 si si css 2.1 probabil as fi putut imbunatatii cu mult design-ul daca as fi folosit css 3 si html 5 dar am ales sa nu o fac pentru ca majoritatea browselor nu suporta in totalitate aceste noi tehnici .
Sper ca pana weekendul urmator sa fie deja activata .

Share the joy

3 Comments

  1. Maxi martie 14, 2010
  2. .†andrey†nepotu† martie 3, 2010
  3. Autumn martie 2, 2010

Leave a Reply