Last Valentine Day

This article has been written before more than 24months, information might old.

Ce m-am saturat sa vad cum orice obicei si sarbatoare straina este o adevarata oportunitate pentru comercianti , pentru jurnalistii lipsiti de subiecte si pentru oameni care nu stiu cum sa isi ceara scuze in fata iubitei ( invatati sa mintiti frumos ) .

Motivele pentru care o astfel de zi capata o importanta mai mare decat ar fi necesara sunt inca pentru mine un mister , nu inteleg de ce va trebui sa aud maine , ” stii ce ziua aste azi ? „

As raspunde sarcastic , ca este ziua dinainte de ieri , dar nu vreau sa ma trezesc cu un zabet succint si inspaimantator care sa imi bantuie visele , ideea de obligativitate ca x sau y trebuie sa faca ceva „special” pentru ca e o zi „speciala” ma ingretoseaza , si bineinteles ca nu e nici un cadou „prea” special , adica ursuletul de plus cu o inima pe burtica pe care scrie valentine day l-am vazut deja in fiecare casa in care am fost ( mai ajut fete la PC ) , credeti-ma ca am vazut sute de astfel de ursuleti deja parca ma insulta numai prin simpla prezenta a lor , si de regula acesti ursuleti nu sunt dati cadou doar pentru a arata cat de intensa e iubirea nu nicidecum .

Oare de ce nu se fac si ursuleti de despartire , nu numai de impacare , in loc sa faca ursuleti care vor sa te imbratiseze cu mesajul ” i am sorry ” sau ” i love you ” , pot sa faca un ursulet care se uita furios , care vrea sa te muste si sa scrie pe el ” you are unbearable ! ” , si e mai simplu si pentru barbati adica ti-am dat ursuletul si am scapat de tine , plus de asta am scoate si o noua replica, nu am mai zice i-am dat papucii ci i-am dat ursuletul .

In definitv lasand gluma deoparte , identific 2 tipuri de persoane si anume : persoane care nu au nevoie de zile speciale pentru as arata pasiunea si cat de mult se iubesc si persoane care considera ca in astfel de zile „speciale” , atentia asupra persoanei iubite trebuie sporita , insa parerea mea pur subiectiva este ca cei din urma nu stiu intr-adevar ce inseamna iubirea .

Am si un clip funny pe aceasta tema :

Share the joy

Leave a Reply