Legile facute „prost”

This article has been written before more than 24months, information might old.

Sunt poate mii de legi din care nu respectam tot atata si eu zic ca avem tot dreptul .. multe din legi sunt facute sa slujeasca pe cel ce le-a creat si oricum toata lumea le interpreteaza cum vrea ..

Cel putin Legea ” nr 35/2007 ” pentru toate institutiile de invatamant fiecare centru de invatamant cand a auzit de legea asta i-a mirosit de o afacere nu e vorba de cazu meu eu sunt doar un pion in toata aceasta „tampenie” dar nu am vazut tara europeana sau in altele sa fie asa .

In primul rand institutiile astea sunt publice fiind de interes public nu trebuie sa imi dicteze in ce mod sa traiesc prin ignorarea acestui fapt se produc incalcari grave ale altor drepturi care ar rezulta in infractiuni penale pentru cei care conduc institutiile acestea ..

Intrebarea e cum isi permit ei sa imi spuna ce si cum sa nu ai piercing ( nu ca as fi fan neaparat ) sa nu te imbraci nu stiu cum si asa mai departe . Asta inseamna privare de libertate in lege spune clar semn distinctiv , si asta in cazul in care parintele este de acord . Sa nu mai zic ca cei peste 18 ani nu mai depind de parinti eu nu vin la o institutie scolara ca sa arat intr-un anumit fel ca in comunism . Eu nu le am zis profesorilor ce vestimentatie sa poarte si ca nu imi place cum stilul lor vestimentar si sa se duca toti sa isi faca operatii estetice sau sa isi schimbe fetele lor antipatice .
Cu ce drept se comporta profesorii asa cum se comporta incluzand ca nu te lasa sa iesi din scoala … !!! WTF .. e puscarie cumva ? Tu ca profesor ti ai gandesti cand afirmi asa ceva ? . Probabil din aceasta cauza sa inteleg ca nu vreti sa fiti filmati ca sa puteti sa abuzati fara ca nimeni sa stie . Trebuie sa nu uitam ca institutiile acestea sunt sunt publice cum ai putea priva dreptul de inregistrare video al unui loc public .
Daca vreti corectitudine de ce nu se inregistreaza toate orele sa vedem atunci . Ideea e ca sistemul de invatamant e corupt pana la ultima persoana ..

Share the joy

Leave a Reply