LTDP – ? ? ?

This article has been written before more than 24months, information might old.

LDTP acesta afectiune se manifesta inca de pe timpurile in care limba latina abia se infiintase de fapt prima denumire a fost vacivitas absolutusum penis esse ( lipsa absoluta de penis ) dar in acele timpuri .. era mult mai putin intalnita si pentru o mare perioada de timp aceasta afectiune a disparut pana cand acum cativa ani cand a aparut sub o noua forma LTDP ( lipsa totala de pula ) , aceasta noua forma este varianta upgrade a afectiunii straveche ea se regaseste in general la fetele ( pustoaicele ) notorii din Romania simptomele sunt lesne de descoperit si anume , subiectul ( pustoaica ) isi uploadeaza pe hi5 poze in care e cat mai dezbracata si ea trebuie sa stea intr-una din pozitiile sexuale bine cunoscute ! Incearca mereu sa se dea in spectacol , sa-si arate dotarile pe unde apuca , cat mai multe gesturi cu conotatie sexuala , o tinuta cat mai transparenta sau inexistenta .

LTDP se manifesta la 2 grupuri sociale : TFSA , TFIM .

Primul grup social TFSA ( tarfa sub acoperire ) acest tip de femeie este una care mai prezinta semne de inteligenta , cultura si bun simt iar LTDP-ul are simptome fluctuante , el se manifesta in diferite intervale avand puncte de maxim si de minim . In general subiectul (tarfa sub acoperire) se comporta obisnuit in mediu necunoscut iar in mediul cunoscut si propice devine cea mai obscena – / tarfa / curva pe care ai avut ocazia sa o vezi in viata ta !

Al doilea grup social TFIM cunoscut de-asemenea si sub abrevierea TFOI ( tarfa infatuata manelista respectiv tarfa oarecare infatuata ) este tipul cel mai vulgar de femeie / pustoaica intalnita des pe plaiurile mioritice , ea nu manifesta semne de inteligenta iar cultura se limiteaza adesea la cuvintele fiziologice sau neologisme din surse de subcultura ( ex : manele ) ! Tot Cocalaburalul ( vocabularul unui cocalar ) se regaseste usor in 2 maxim 3 manele de cea mai joasa speta ! Subiectul ( TFIM || TFOI ) este ahtiata dupa organul folosit pentru reproducere , scopul ei este sa arate si faca orice oricui ce poseda organul mult cautat , ea apeleaza la procede neobisnuite pentru as realiza scopul obscen , majoritatea TFIM nu stiu sa vorbeasca corect si produc tot felul de forme de agramatism si dezacorduri , lectura inexistenta , mare parte din ele nici ziarul nu l-au citit vreodata , de-asemenea ele poseda si foarte mult tupeu care il afiseaza nestingherite , barfesc foarte mult despre masculi si despre relatiile interspecifice ale masculilor , danseaza dizgratios si obscen prin etalarea formelor care mai de care mai voluptoase si inestetice , Acest tip TFIM infestate de LTDP trebuie lasat in pace si nu trebuie sa realizam contact de orice natura cu aceste persoane !

Nu credeam ca tinerele din Romania vor fi lovite de asemenea sindrom necrutator, clar ca acest LTDP ( cu sub-categoriile sociale la care se manifesta ) este o disfunctie majora in randul tinerelor de azi , care nu gasesc ceea ce le trebuie si recurg la masuri disperate in umila speranta ca disperarea de care dau dovada o sa le aduca ce vor !

Share the joy

2 Comments

  1. Blaspheme Natured aprilie 9, 2008
  2. Loky martie 23, 2008

Leave a Reply