Lucruri de neconceput la blogari

This article has been written before more than 24months, information might old.

Blogul , ” unealta ” moderna cu care eliberam gandurile noastre acolo unde vrem sau nu sa ajunga , intodeauna cu speranta ca acolo undeva intr-un loc in care soarele bate mai mult sau mai putin exista o oarecare persoana care cu entuziasm sau cu o curiozitate timida contempleaza ganditoare asupra randurilor al caror creator necunoscut si amator ce face parte dintr-o oarecare lume le asterne din pura si sincera sa pasiune ….

Ce spun eu poate parea idealistic , dar presupun ca indiferent cui se adreseaza blogul tau nu ar trebui sa contina urmatoarele aspecte pur generale :

a) Administratorul blogului sa aprobe individual fiecare comentariu sau comentarii venite de la anumite persoane .

Aici totul tine de bun simt , daca esti sustinator al cenzuri nu iti place sa fi combatut , esti conservator , crezi ca ai aflat tot ce mai important , probabil atunci esti un ipocrit si in mod sigur nu vei aproba decat comentarile care iti plac tie .

b) Administartorul blogului nu permite editarea comentarilor intr-un anumit interval de timp .

Din nou trebuie sa fi constient de faptul ca fiecare dintre noi gresim , unii mai des alti mai rar dar daca nu am gresi atunci am fi deitati < daca exista asa ceva > , si tot de bun simt e sa ii lasi omului un timp de cateva minute in care sa poata sa isi revizuiasca greselile pe care le a facut .

c) Administratorul sterge comentarii nejustificat si dupa bunul plac .

Ca si in cazurile precedente , in momentul in care iti permiti sa stergi comentarile care nu contin jigniri nejustificate inseamna ca nu apreciezi nimic , daca iti place sa stergi ceea ce scriu altii de ce nu iti stergi singur articolele pe care le ai scris ?

d) Administratorul manifesta aroganta nejustificata in majoritatea comentarilor si/ sau articolelor .

Mie imi este clar ca asa ceva se numeste infatuare , faptul ca ai un blog si ca poti sa faci ce vrei cu el nu te pune in pozita neetica de a ironiza , si persifla orice persoana care apare la tine pe blog ….

e) Administratorul scire articole despre numarul de articole scrise sau de numarul de comentarii primite .

In clipa in care scrii doar pentru a se stie ca inca nu ai murit , sau ca inca mai stii sa scrii , automat eu nu pot sa inteleg decat ca iti pierzi timpul de pomana … , totodata cand afirmi ca ai scris articole fara numar te ai gandit macar o secunda ca printre articolele respective sunt nenumarate care contin putin peste 14-15 cuvinte ? , care e valoarea informativa pana la urma ? … ca eu nu pot s-o percep ! … , Din ce in ce confund mai multe bloguri cu un cont de twitter …

f) Administratorul preia cazuri si stiri difuzate la stirile de la ora 5 .

Exista website-uri de stiri , exista televiziune si chiar nu am nevoie sa gasesc pe internet informatile de care incerc constant sa ma feresc , care e ideea unde e originalitatea ? , chiar ti se par asemenea stiri importante ? … poate gresesc or fi si oameni care doresc informatiile acestea , insa eu unul nu pot sa imi explic de ce … , dar sunt convins ca exista caci daca nu ar exista Romania nu ar mai fi asa cum este ….

g) Administratorul isi promoveaza blogul prin trimiterea de mesaje in masa pe instant messenger sau pe mail .

Echivalentul actiunii de a trimite zeci si sute de mesaje in masa doar pentru a te auto-promova este masturbarea in public , adica chiar nu inteleg de ce trebuie sa ii bagi omului pe gat ceea ce nu isi doreste , poate ca la momentul respectiv si ei vor sa iti bage in/pe/prin gat un obiect la fel de neplacut precum nesimtirea ta , daca vrei sa te promovezi prin messenger poti s-o faci civilizat punandu-ti linkul la status …

Nu cred ca lista asta ar cuprinde tot insa , acestea imi par mie cele mai neindicate metode de a administra si folosi un blog ….

Share the joy

Leave a Reply