Madagascar 2 Escape 2 Africa

This article has been written before more than 24months, information might old.

In aceasta noapte in timp ce navigam un torrent tracker si cautam la sectiunea filme cu speranta ca o sa gasesc un nou film horror pe care nu l-am mai vazut am dat si peste Madagascar 2 , cand mouse pointer-ul era pozitionat pe url-ul de descarcare a filmului inca nu stiam daca sa descarc sau nu acest film .

Film nu stiu daca este corect spus , poate film animat ar fi mai corect ma rog nu cred ca nu ati auzit de madagascar pentru ca a fost ultra mediatizat peste tot , in orice caz pana la urma am hotarat sa il descarc .

Acum eu nu o sa va spun decat in doua fraze despre continut daca vreti sa stiti mai multe descarcati filmul . Si inca un lucru daca nu gasiti subtritrare cautati pe http://learn-english.com .

In film Alex(leul) ajunge fara sa vrea din madagascar in africa unde isi regaseste familia de care nu avea habar ca exista , aici va fi intampinat de probleme care nu o sa reuseasca sa le rezolve decat cu ajutorul pritenilor , iar in final toate problemele se rezolva , practic asta este ideea esentiala .

Dintre multele caractere pe care as putea sa le nominalizez ca cel/cele mai amuzante caractere , sunt pinguini care parca semnifica o reclama subliminala la sistemul de operare linux , asta datorita faptului ca sunt prea tehnologici pentru niste simpli pinguini , iar pinguinul este emblema sistemului linux .

Cred ca cel mai usor ar fi daca las trailer-ul sa vorbeasca :

YouTube previzualizare imagini
Share the joy

2 Comments

  1. TheBes7 noiembrie 23, 2008
  2. WraiTh noiembrie 20, 2008

Leave a Reply