Manele Plan de afaceri

This article has been written before more than 24months, information might old.

Daca cumva te plictisesti si faci greseala de a deschide TV-ul vei fi terifiat de ce se intampla adica mai toate canalele romanesti au inceput mai pe ascuns mai pe fata sa promoveze manele … . De ce ? Raspunsul este fantastic de simplu , chiar si cei „puternici” se injosesc pentru bani populatia a fost intotdeauna cea mai mare sursa de venit posibila masele asculta manele deci implicit prin promovarea manelelor promovezi automat postul tau tv , promovarea are ca scop cresterea audientei , si bineinteles ca stim ca audienta este in directa legatura cu profitul .

Adica pana la urma toata promovarea nu e decat o afacere din care se castiga bani , putere politica , renume ( chiar ) dar acesti patroni oare nu se gandesc si la prostirea populatiei la care sunt partasi ? Ma intreb oare ce promoveaza un ” puradel ” de 8-9 ani cantand manele , ce mesaj este in aceste versuri pe care le canta ? : ” am facut avere si bani si acum nu mai scap de dusmani ” cand el inca nici 5 clase primare nu a facut , ma ingrozeste din ce in ce mai mult ideea ca atatea si atatea oameni pot accepta manelele ! Si ca le ar accepta nu e nici o problema dar chiar le asculta si se identifica prin ” versurile ” manelelor !!

CNA-ul doarme in post si se sesizeaza numai la emisiuni ce difuzeaza activitati cu tenta sexuala sau discutii / cuvinte vulgare dar oare de ce la dezacordurile si greselile gramaticale nu se deranjeaza , nimeni nu e perfect sunt de acord dar nici sa nu exista emisiune fara un dezacord sau o greseala enorma in exprimare nu mi se pare normal .

Concluzia e ca in Romania oricine gaseste o oportunitate de a face bani indiferent daca transforma tara intr-o ruina o va face fara ezitare pentru ca putin te intereseaza daca traiesti intr-o ruina de tara atata timp cat ai palat si sclavi langa tine …

Share the joy

Leave a Reply