Metal Genuri si Subgenuri actuale

This article has been written before more than 24months, information might old.

Istoria aparitiei Metalului este ca orice alta istorie care se gaseste descrisa in diferite surse si sunt sigur ca cel care a fost interesat de ea deja o stie asa ca am sa trec direct la partea actuala a metalului care multi dintre noi nu o cunosc . , nu o observa nu vor sa cunoasca sau nu vor sa o vada sau pur si simplu sunt ignoranti de unde a iesit si termenul de 3 lei ” ROACKER ” ( mama voastra care l-ati inventat )

Metalul este un gen de muzica ce a evoluat constant , fapt ce a dus la aparitia multor genuri si sub-genuri , fiecare gen sau sub-gen este ” amprentat ” de anumite caracteristici / insusiri . Multe din Sub-genurile de azi ale metalului au fost candva sub-genuri ale unor sub-genuri ale Metalului asa cum actual Death Metalul este un sub-gen al Metalului dar de fapt in trecut a fost un Sub-gen al Thrash Metalului , cine mai stie ca a fost o perioada in care Speed metalul a fost acelasi lucru cu Thrash metalul , iar azi asa zisul Speed Metal nu mai exista si este catalogat de unii ca fiind un sub-gen mai rapid al Power Metalului .

Acum ar trebui sa elaboram o diagrama Ierarhica a Metalului actual , exista sub-genurile Metalului : Death Metal , Black Metal , Doom Metal , Trash Metal , Groove Metal , Industrial Metal , Gothic Metal , Power Metal , Heavy Metal , Grind , Progressive Metal , Nu Metal

Fiecare dintre aceste sub-genuri au si ele la randul lor alte sub-genuri , am asa incerc sa descriu pe scurt cele 4 stiluri / sub-genuri ” fundamentale ” al metalului in cateva fraze caracteristice :

Death metal favoritul meu de aproape 3 ani de zile este cel mai adesea caracterizat prin brutalism voci foarte joase instrumente in general doar tobe si chitare electrice un univers liric de tendentios , oare ce cuvine s-ar potrivi unor voci Brutale ? da ati ghicit cele mai violente cuvinte existente expuse intr-o alegorie si mai agresiva si abominabila .

Black Metal Evoluat din Thrash metal la fel ca si death metalul de altfel este un gen blamat de foarte multi exista tari de origine musulmana in care este interzisa orice forma de ascultare a black metal-ului si asta pentru ca Black metal contine cel mai adesea versuri anti crestine sau legate de ocult , fanii inraiti ai black metalului pot adopta chiar un stil vestimentar in general la black metal este adesea folosit corpse paint … , da stiti cei ce se vopsesc pe fata cu alb si negru si bratarile cu tepi sunt in proportie de peste 70/100 specifice black metal-ului multi din ascultatorii black metal-ului sunt considerati satanisti tocmai datorita continutului plin de anti crestinism . Iar satanismul s-a remarcat in anumite zone din anul 0 trecand prin evul mediu si ajungand la sfarsitul secolului 19 ca o manifestare anti-crestina ! Evident orice asociere este eronata Black metal-ul fiind numai un gen muzical !

Trash Metal format din heavy metal unii zic doar metal deoarece si metalul si heavy metalul sunt ambele derivate ale unor forme de rock , thrash metal te poate impresiona din punct de vedere instrumental in general este caracterizat de viteza si de riffuri nebune din aceasta cauza pentru cativa este tot una cu speed Metalul Temele sunt variate si nu sunt axate pe domenii specifice . Poate ca cei mai multi fani metal au fost candva de partea Thrash metalului dar aparitia stilurilor urmatoare a determinat scaderea drastica a fanilor stilului Trash metal .

Share the joy

Leave a Reply