Metalisti , Rockeri autentici ?

This article has been written before more than 24months, information might old.

De curand am auzit de la un ” metalist ” care l-am cunoscut pe moment ca el uraste persoanele care se cred rockeri , metalisti adevarati . Iar pe urma a inceput sa ii caracterizeze pe acesti metalisti / rockeri care se cred ” autentici ” spunand ca : ei fac headbang , ca isi lasa plete , ca se imbraca in negru si asa mai departe fapt la care am ramas uimit , evident tipul nu era chiar metalist mi am dat seama relativ imediat , dupa care mi a spus ca a ascultat si manele si ca ii plac anumite manele atunci totul a inceput sa fie usor de inteles si clar …

De fapt ” metalistul ” era un manelist , cocalar refugiat in muzica metal sa nu il considere alte persoane intr-un anumit fel dar manelistul tot manelist adesea incult ramane . El credea ca cei care Fac headbang si au plete o fac doar pentru a parea neobisnuiti , pentru a epata / a se da mari / ” arfe ” etc . Dar nu este adevarat sunt metalisti care fac asta din placere si pentru ca iubesc muzica metal si spiritul ei si o fac peste tot nu trebuie sa ii vada neaparat cineva , lucrurile acestea iti ofera uneori o senzatie unica , sunt oarecum greu de conceput pentru un manelist care a ascultat si el 2 melodii metal ..

Sa nu se inteleaga gresit ca cei care nu fac headbang si nu au plete si se imbraca cum vor ei nu pot fi metalisti , Metalist = fan al muzici metal , metalistul autentic este cel care asculta in principal si prioritar muzica metal si doar atat si nimic altceva . Si nici cei care urmeaza , adopta mesajele promovate de metal nu trebuie considerati dezaxati / psihopati / infractori ( ma rog mai sunt si exceptii ) , oricum sunt unii care fac confuzii grave si ii numesc satanisti , desi peste 90/100 din ei nu au nici o inclinare spre aceasta latura carnala ( si spirituala dupa caz * )

Share the joy

5 Comments

  1. azrael-sub7 octombrie 11, 2012
  2. Sfantu' Petru octombrie 8, 2012
  3. Mayhem84 iunie 13, 2011
  4. oana iunie 26, 2010
  5. nonserviamgod februarie 5, 2009

Leave a Reply