Moartea !?

This article has been written before more than 24months, information might old.

Una dintre putinele întrebari carora de secole întreci li se cauta un raspuns dar raspunsul la ” ce se afla dupa moarte ” il stim cu totii însa nu vrem sa îl acceptam .

Dorinta de imortalitate a omului chiar ma face sa vomit , nu esti nemuritor prin moarte se întelege sfârsit , dar nu omul niciodata nu întelege ca la un momendat orice viata piere si ca nimeni si nimic nu este fara de sfârsit , si din aceasta cauza îsi inventeaza tot felul de entitati ( imaginare ) care sa il ajute sa se minta singur , ii este atat de teama cand începe sa îmbatraneasca când vede ca e neputincios cand vede ca ce putea sa faca odata nu mai poate , oare de ce multi dintre cei care au fost necredinciosi la sfârsitul vietii s-au razgandit cu privire la necredinta si subit au devenit credinciosi ?
Pentru ca omul e atat de fricos si oportunist desi toata viata a zis ca Dumnezeu nu exista si era convins 100/100 de aceasta , acum se gandeste in felul urmator : ” si daca exista o sansa de 0,0001/100 ca Dumnezeu sa existe ? ” , ” De ce sa nu profit ? ” si uite asa devine imediat credincios asta numai ca sa se agate si de cea mai improbabila sansa .
Sunt chiar îngrozit când stau si ma gandesc ca multi cred in Dumnezeu doar pentru ca sunt convinsi ca asta le aduce beneficii , multi il vad pe Dumnezeu ca fundatia internationala de împlinit dorinte , ce e si cu cerseala asta pai daca ar exista Dumnezeu prin absurd crezi ca El are chef sa auda miliarde de cereri in fiecare zi gen „da-mi asta , fa asta , ajuta-ma la asta ” si asa mai departe , si cand te gandesti ca de multe ori ii ceri lui „D-zeu” cele mai neobisnuite dorinte cum ar fi ” Doamne ce as fute-o pe roscata asta ” sau mai rau , exact nu mai e nevoie sa spun ati ghicit era vorba de cuvantul blestem .

Adica doi oameni sunt in conflict si fiecare se roaga la Dumnezeu ca adversarul sa fie casapit , dar in final decat unu dintre ei învinge … Pai inseamna ca unu dintre ei s-a rugat inutil sau mai probabil amandoi s-au rugat fara nici un sens .

Corpul este facut in asemenea mod incat sa se degradeze treptat si odata cu acesta si abilitatile si capacitatile noastre scad din ce in ce mai mult pâna ajung sa nu mai exista la fel ca si tine , peste 7 ani vei fi mancat de viermi si iti vor ramane numai osemintele si nu o sa existi sub nici o forma .

Am putea sa ne gandim mai logic se intampla ca unii dintre noi sa aiba probleme cu diverse simturi , spre exemplu inventam acum o persoana imaginara George , George auzea foarte bine pana cand a suferit un oarecare accident si acum aude mult mai slab dar totusi de ce aude mai slab nu ar trebuii sa fie ” sufletul ” cel care iti reda senzatile , aha ai realizat ca nu e sufletul si ca de fapt toate simturile / senzatile si nu numai sunt date de organismul tau nu de cine stie ce forma spirituala a ta …

Inceteaza sa speri ca exista vreo alta forma de viata dupa moarte , fi realist nu are sens sa te amagesti cu ceea ce niciodata nu va exista .

Share the joy

5 Comments

  1. andrey_blackscorpion noiembrie 5, 2008
  2. Azrael-sub7 septembrie 26, 2008
  3. Marihuana septembrie 25, 2008
  4. Invo4u septembrie 20, 2008
  5. Gogetit septembrie 18, 2008

Leave a Reply