Multiculturalismul spune NU

This article has been written before more than 24months, information might old.

Am regasit de multe ori atat in carti politice cat si in discursurile multora dintre analisti enuntul ” Romania esueaza in a gasi adevarate valori si modele ” .
Evident un enunt atat de elocvent si uzitat ca parca ni-l insufla vantul in urechi la fiecare pas , nu e greu sa iti dai seama ca Romania s-a dus departe de limita oricarei sperante , ” directia gresita ” , la fel un cliseu deja arhicunoscut , nu a plecat de la conducatori ci de la oameni .

In fiecare an noi ca natiune ne-am pervertit , ne-am dezbinat , si am uitat de unitate , respect si dreptate . Ne-am indreptat cu pasi rapizi catre moartea identitatii acestui popor , si odata cu moartea identitatii vom muri si noi , caci atunci cand partile functionale ale acestui les de natiune vor ceda , oamenii nu vor mai fi romani , si nu vom mai avea pentru ce sa luptam .

Daca comportamentul nostru nu se va schimba rapid astfel incat sa nu mai fim nepasatori si astfel incat sa nu mai permitem decat peste cadavrul nostru sa se comita , nedreptati si ilegalitati nepedepsite , atunci mult Romania nu va mai rezista .
Mentalitatea trebuie sa se schimbe si initiativa sa nu mai ramana doar la statutul de vis , noi nu putem fi uniti de conducatori , noi putem fi uniti numai daca se reconstituie respectul fata de identitatea romana , iar acest respect nu se poate reconstitui prin acceptarea si integrarea inconstienta a subculturilor existente pe teritoriul nostru .

Este evident ca irationalitatea nostra ne impinge sa acceptam haotic „traditii” si mentalitati straine care sunt la baza corupte si care nu se reprezinta printr-un caracter nationalist absolut necesar .
Starurile si modele din aceasta tara sunt acceptate de marea masa a populatiei fara sa intruneasca minimele conditii pentru a putea fi catalogati macar cetateni romani , adesea dau dovada de comportament absolut imoral , si nu sunt sanctionate si inlaturate din viata publica , iar lucrurile acestea trebuie sa plece in primul rand de la felul in care oameni ar trebui sa gandeasca pentru reusirea unei evolutii de natura sociala si nationala .

Romanul a uitat ca un confort psihic si integru nu se poate obtine decat prin nespusa fericire a propriilor sale realizari , si ca succesul nu inseamna confort fara implicarea in evolutia societati si fiintei umane la care toti suntem obligati prin propria constiinta sa contribuim .

Romanul contemporan nici macar nu mai cunoaste rusinea fata de imposibilitatea de a se exprima si nu ii este rusine nici de lipsa personala a informatiilor absolut necesare , in loc sa aiba mustrari de constiinta atunci cand observa aceste defecte , el este neafectat iar tocmai aceasta impasibilitate creeaza posibilitatea de a nu corija aceste defecte ce aduc un detriment semnificativ asupra intregii comunitati romanesti .

Dar adevarata mea tristete este generata de faptul ca oamenii din Romania nu mai gandesc pentru ei , romanul nu mai este inventiv , nu mai are ambitia necesara creativitatii care ne defineste specia umana , creatia la romani se traduce adesea prin copiere si distractia prin circ si scandaluri mediatice care indobitocesc oamenii , sunt ingrijorat ca foarte multi oameni se uita la televizor si sunt indopati de ani buni de zile cu programe menite sa inrobeasca creierele dezorientate ale oamenilor cu cel mai mic iq din Europa .

Si prin toate astea realizez ca numai un om cu intentii pure si care vrea sa se sacrifice si sa isi dedice viata pentru aceasta tara , poate sa mai indrepte ceva , pentru ca Romania si romanii nu sunt in stare sa functioneze ca o societate democrata niciodata nu am fost in stare suntem prea prosti pentru asta , si nu avem nici un pic de simt al dreptatii si al justitiei si daca noi nu-l avem cineva trebuie sa ni-l dicteze , dar problema este ca exista posibilitatea sumbra ca acel dictator sa conduca tara spre interese personale si meschine iar in acel caz lucrurile nu ar arata prea frumos in orice caz dupa parerea mea personala exista si oameni excelenti care ar putea recrea aceasta tara insa ei nu se afla in niciun partid politic .

Share the joy

Leave a Reply