Oficial Votezi Degeaba

This article has been written before more than 24months, information might old.

Nu sunt anarhist sau nihilist , democrat ori socialist si daca as fi nationalist as fi vazut ca extremist , toate intamplarile cele mai dezastroase care s-au intamplat pe lumea asta au avut la inceput un punct de plecare benefic omenirii , insa niciodata noi oamenii nu vom putea anticipa decursul a celor ce urmeaza , fiecare are modulul lui de as amprenta fiecare actiune pe care o face si produce un viitor imprevizibil .

Himera socitatii este clara , societatea inca functioneaza pe conceptul de sclavie , o sclavie economica unde conducatori sunt vampirii imbracati in costume ce au averi inesimabile care si le-au cladit pe spatele sclavului modern care plateste taxe de care nici el nu are habar .

Acesti vampirii iti ofera promisinunii care nu vor devenii niciodata realitate , vampirii au nevoie de increderea ta au nevoie de votul tau pentru a putea sa se hraneasca inca 4 sau 5 ani de pe seama ta de om de rand , fiecare vampir provine dintr-un partid vampiresc unde fiecare din acest specimen ce are ca scop furtul si saracirea intregii populatii , pentru a pacali electoratul vampirul vine cu o platforma politica , care este plina numai de minciuni si parca in fiecare platforma politica se regaseste transformarea Romaniei in paradis .

Omule trezeste-te ai fost mintit , ai fost o bataie de joc , ai fost o scursura in fata lor si toate astea s-au intamplat ani la rand , nu ti ai dat seama inca de caracterul demn de sila al politicienilor ? Nu ai vazut ca un sfert din legile pe care le fac le fac numai in favoarea lor ? , nu ai vazut ca iti fura banii luna de luna ? , nu ai vazut ca s-au imbogatit de pe urma ta ? , nu ai vazut cum le sclipesc ochii sa ajunga la putere ca sa poata fura mai mult ? Nu ai vazut ca fura si mint fara scrupule ? Nu i ai vazut inca in penitenciare chiar daca fac ilegalitati ?

Daca tot esti condamnat sa le fi sclav macar nu le mai purta stima , nu te mai lasa fraierit si nu mai merge la vot pentru ca votul tau nu are nici o importanta , indiferent cine ajunge la putere tot acelas lucru va face , va slabii tara din punct de vedere economic , din pacate Romania nu a avut niciodata parte de conducatori adevarati , conducatori adevarati nu se lupta sa ajunga la putere , nu ii stim desi ei exista si noi nu vom avea sansa sa ii cunoastem , un conducator adevrat nu are viata tara este viata lui , el nu va putea fi fericit pana cand nu va stii ca toti oamenii din tara lui sunt fericiti , nu va avea odihna pana cand nu ajunge sa isi vada telul implinit , el va fi indurerat de fiecare data cand populatia are de suferit , el nu are nevoie de avere patria este averea lui !

Daca sfatul politicienilor este sa veniti la vot sfatul meu este sa stai acasa nu noi decidem soarta Romaniei tot ei o decid indiferent de ceea ce credem noi .

Share the joy

One Response

  1. andrey_blackscorpion noiembrie 6, 2008

Leave a Reply