Pisica omorata in scara blocului

This article has been written before more than 24months, information might old.

Am vazut aproape mii de comentarii despre violenta fata de animale ca ar trebui sa fie pedepsita cu ani de sanctiune penala .
Acum pe bune , de ce pentru niste animale care au murit de-a lungul sutelor de ani in moduri mult mai groaznice trebuie sa le acordam macar atentie .
Daca o pisica este calcata de masina tot moare nu vad cu ce este mai grav daca este omorata in bataie , au murit mii de oameni batuti de altii si „p**a interes” daca lovesti un om ai sanse mari si reale sa scapi fara nici un cazier . Trebuie sa il bagi vreo 20 de zile in spital sa devina fapta penala deci sa inteleg ca daca il bati pe unu de vreo 19 zile nu e foarte corect , dar daca lovesc o pisica ce imi sta in drum ( ca sunt atatea pe toate drumurile , iar guvernul ( incompetent ca intotdeauna ) nu gaseste nici o solutie eu le-as exporta la chinezi si astfel crestem si economia ) . Am vazut comentarii care ziceau ca cei ce chinuiesc un animal trebuie omorati ..

Stimati cetateni care comentati la tot felul de stiri pentru o simpla pisica pana la urma , aflati ca ce ati vazut acolo nu e nimic din ce am vazut eu , acum multi ani cand nu exista nici un proiect sau act legislativ pentru protectia animalelor nici macar la nivel de contraventiune , cativa de varsta mea nu pot sa zic ca nu ii cunosc dar nu nu intru in detalii , le strangeau intr-un sac si isi faceau sac de box , dupa aceea jucau fotbal cu el si intr-un final le aruncau de pe baraci/uzine de la distante mari , dupa care le azvarleau in cimitirul evreiesc ( cred ca luau in considerare vreo legatura genetica ) , nu zic ca sunt de acord cu asa ceva ( desi poate e fun ) , dar ganditi-va sunt doar niste pisici sau caini ( sau ce mama lor animale inferioare mai sunt ) nici nu trebuiau sa existe pe strada daca va e asa drag de ele luati-le acasa si atunci nu vor mai fi cazuri de genul acesta . Ideea e ca omul din Romania ce vede pe strada ? , daca animalul nu apartine nimanui il poate considera cu usurinta gunoi si atunci cine este de vina ? Cativa tineri care se distreaza intr-un mod macabru sau guvernul care nu gaseste solutie la existenta animalelor pe strazi ? Am vazut cazuri mult mai grave in care oamenii au fost agresati va spun un secret am umblat acum ceva ani numai noaptea pe strada cu cativa amici si stiu cum functioneaza numai pentru distractie sa bati pe cineva eu am patit-o sa fiu doar cu un amic si sa iau bataie si asta a fost se intampla la fel cum m-am luat si eu de alti dar pe voi va intereseaza mai mult de pisici probabil . Eu sincer nu dau nici mucii pe ele mai ales ca am vazut oameni mutilati pe viata de caini …

Share the joy

Leave a Reply