Preistoricus [ Ridicol ]

This article has been written before more than 24months, information might old.

Astazi chiar o sa scriu despre ceva care probabil o sa ma coboare la limitele ridicolului .
Eram noaptea precedenta pe la 1:30AM si asteptam sa vina apa calda , in general mie imi place sa ma scald in apa rece dar acum nu venea apa rece pe robinet , cred ca era undeva inghetata pe teava plus de asta probabil ca pe astfel de vreme ar fi fost o tentativa de suicid sa incerc apa rece .
Sa nu va inchipuiti ca la 1:30AM apa calda este calda ci este ghiata , si oricum e normal dat fiind faptul ca majoritatea vecinilor nu au mai folosit apa calda de ore intregi tevile s-au racit si e logic ca trebuie sa se incalzeasca si ca sa se incalzeasca trebuie sa lasi apa deschisa in jur de 20 de minute .
Asta imi aduce aminte de cand eram la lupte libere , la dusuri mereu inchideam robinetul de apa calda si celalat de langa mine se frigea destul de rau .
Oricum dupa ce apa a devenit cat de cat calduta am intrat cu totul , si stand asa in apa printre multitudinea de tampenii care imi trecea prin cap ( nu va ganditi la sex ) m-am gandit , ” vai ce picioare pline de par pot sa am ” poate exagerez eu , nu stiu , dar zici ca e mini-blana .
Oricum aceasta mini-blana este enrvanta vara atunci cand mai fac si eu miscare , un baschet , o tura de parc , si toti pantalonii mei devin uzi din cap pana in picioare cu transpiratie umana ( sunt scarbos nu ? ) .
Totusi de ce sa nu atasez si o poza poate exagerez eu :

Picior Paros

( Poza avea in jur de 50 MB da am redus-o eu la calitatea asta , BTW patratul negru indica ceva ce nu trebuie sa se vada ) .

Share the joy

7 Comments

  1. azrael-sub7 februarie 9, 2010
  2. Rares februarie 8, 2010
  3. .†andrey†nepotu† februarie 8, 2010
  4. Rares februarie 4, 2010
  5. azrael-sub7 ianuarie 28, 2010
  6. Noxarethor ianuarie 28, 2010
  7. ceostoy ianuarie 28, 2010

Leave a Reply