Sunt Cinic ?

This article has been written before more than 24months, information might old.

Oh raspunsul e simplu si extrem , scurt si direct DA ! Si imi amintesc cu placere ca am profitat de fiecare data cand am avut oportunitatea de a face ” Haz de Necaz ” ! Nimic nu e mai comic decat sa vezi o reactie necontrolata la sperietura ! Imi aduc aminte ca am fost candva la un prieten si am ramas pana tarziu la el , normal era un prieten foarte cunoscut iar eu eram si foarte mic si imi permiteam tot fara nici un fel de scrupule , dupa cum spuneam era tarziu si afara era intunecat de fapt era chiar bezna eu m am bagat sub un pat si am stat acolo cam 30-35 de min prietenu respectiv stia ca daca nu mai sunt acolo e clar ca am plecat caci eu aveam prostul obicei de a pleca fara a schita macar un gest ( si repet scuzabil datorita varstei intre timp m-am mai educat si eu ) si amicul meu ajunge la un moment dat in camera si eu sub pat , deci cand s-a apropiat de pat l am apucat de picior asa rapid cum as fi un zombie , mana o frecasem de podea pentru a fi cat mai rece si al speria sanatos , in halul in care s-a speriat nu o sa uit niciodata .

Eu pot spune desi poate fi cam jenant ca pot scoate tot felul de sunete denaturate si care te fac sa te gandesti la tot felul de creaturi inexistente si periculoase nu mi se pare o virtute dar amuzamentul e unul din motivele pentru care iti place sa traiesti ..

Din cauza cinismului am facut glume proaste foarte multe pe care poate i-au deranjat pe cei din jur acum depinde foarte mult daca persoanele alaturate stiu sa incaseze o gluma acum sunt insa de parere ca sunt glume care chiar nu trebuie facute si sunt glume care poti sa le faci cu un anumit risc si numai cu prieteni foarte apropiati , daca persoana e intelegatoare iar gluma care ai facut-o se incadreaza in limitele bunului simt totul ar trebui sa fie ok !

Share the joy

Leave a Reply