Temperatura Iad & Rai Paradox

This article has been written before more than 24months, information might old.

Ipoteza :

Paradoxul consta intr-o contradictie intre temperaturile enuntate in bibile , prin deducerea ambelor temepraturi si a iadului si a raiului concluzionam ca in rai este mai fierbinte decat in iad .

—————————————————

Temperatura Raiului

Temperatura raiului poate fi chiar calculata exact , paragraf preluat din bibilie , Isaiah 30:26 enunta : ” Mai mult decat atat, lumina lunii va fi ca cea a soarelui si lumina soarelui va fi de sapte ori mai mult ca lumina celor sapte zile

Din aceasta rezulta ca raiul primeste la fel de multa radiatie de la luna cum primeste pamantul de la soare , si in plus de asta raiul primeste de la soare inca de sapte ori sapte ( 49 ) mai mult decat primeste pamantul de la soare , cumulat inseamna de 50 de ori mai mult decat primeste pamantul de la soare . , Lumina care o primim de la luna este a zece mia parte din lumina care o primim de la soare ,  dar asta oricum putem sa ignoram .

Cu aceste date putem sa calculam temperatura raiului : radiatia trimisa catre rai va incalzi raiul pana la punctul in care caldura pierduta de radiatie este egala cu caldura primita de radiatie . In alte cuvinte raiul va pierde de 50 de ori mai multa caldura decat pamantul .

Folosind a patra lege a puteri de Stefan-Blotzmann => (R/P)4=50

Unde P este temperatura absoluta de pe pamant ,300°K (273+27).

Din aceasta rezuta ca R temeperatura Raiului este de 798°K =525°C = 977°F

——————————————————–

Temperatura Iadului

Temperatura exacta a iadului nu poate fi calculata dar trebuie sa fie mai mica decat 444.6°C , temperatura la care pucioasa sau sulful trece dintr-o stare lichida in una gazoasa .

Asa cum este enuntat in Apocalipsa 21:8 : „ Dar cei ce se tem si necredinciosii .. vor avea si ei un loc in lacul in care arde focul si pucioasa

Un lac din pucioasa (sulf)  topita nu poate decat sa insemne ca temperatura trebuie sa fie mai mica decat punctul de fierbere al sulfului care este de 444.6°C , mai sus de aceasta valuare este imposibil caci nu ar mai fi nici un lac , pentru ca lacul s-ar transforma in vapori de sulf .

——————————

Concluzie

Deci acum avem temperatura Raiului de 525°C si temperatura Iadului mai mica sau egala cu 444.6°C din aceasta rezulta ca :  ” in rai e mai fierbinte decat in iad ” …

Share the joy

7 Comments

  1. azrael-sub7 februarie 29, 2012
  2. Rememb23 februarie 16, 2012
  3. Lord Noxarethor septembrie 8, 2009
  4. Ndrey septembrie 6, 2009
  5. Dvik septembrie 5, 2009
  6. azrael-sub7 septembrie 4, 2009
  7. Ndrey septembrie 3, 2009

Leave a Reply