Traficul Sfant …

This article has been written before more than 24months, information might old.

Te intrebi adesea oare ce poate sa faca un om pentru resurse financiare …. eu ma astept la orice , stiu ca o persoana este in stare pentru bani sa omoare , sa minta , sa se prostitueze , sa insele , si probabil ca este cababil de aproape orice dar nu credeam niciodata ca se poate ca un om sa faca o ironizare inepta si continuua despre multe aspecte generale pretinzand ca este persoana „sfanta” , exista un blog http://luminasfanta.wordpress.com/ pe care poti gasi probabil screamatul imaginatiei umane , o persoana care descrie tot felul de lucruri care pe cat de fictive par a fi pe atat de amuzante .

Nu stiu poate ca scopul principal nu este neaparat de natura financiara de altfel banerul catre emag pare sa fie decat singura sursa ce ar putea aduce profit financiar , dar chiar si excluzand faptul ca scire acele articole pentru bani tot imi pare cu adevarat o blasfemie din punct de vedere crestin , nu ca m ar interesa ….

Acum am mai vazut ca sunt oameni care pun botul , si chiar cred ca este vorba de ceva „oficial” , pe mine putin ma intereseaza , admirabila este poate doar imaginatia de care da dovada autorul , astfel de imaginatie mai rar vezi posibil ca numai in sanatorile psihiatrice sa mai descoperi asa ceva , oricum daca lui ii face placere sa redacteze asa ceva mult noroc in continuare „parinte” ….

PS : am vazut ca website-ul are si comentatori care contriubuie in acelas spirit ” pamfletar ” … sa mai zici ca Romania nu e tara circului total ..

Share the joy

6 Comments

  1. azrael-sub7 martie 10, 2009
  2. adi martie 9, 2009
  3. azrael-sub7 martie 9, 2009
  4. SSSS martie 9, 2009
  5. azrael-sub7 martie 9, 2009
  6. SSSS martie 9, 2009

Leave a Reply