Ura Nationala

This article has been written before more than 24months, information might old.

Nationalism

De cand cu s-au anuntat ultimele masuri guvernamentale totul s-a innegrit atat de tare incat ma intreb temut ce o sa fie mai departe , o sa ii pese cuiva , o sa ii pese de toti , coruptii din Romania care o duc atat de bine ? …
Cand o sa ii vad platind , doar in vise si atat ? De ce nu ii pedepsim , de ce lasam de la noi , si de ce ne este frica ? Hai sa fim corecti stim cu toti politicieni care ar trebui sa zaca in penitenciar , cum ar fi Nastase , Mitrea , Basescu , Iliescu , Geoana , Boc , Berceanu , Paunescu , Orban , Videanu , Sarbu si multi alti care au comis fapte ilegale si nu patit nimic si cati nu au si omorat fara sa fie in nici un fel sanctionati ( Anamaria Straus 2 ani cu suspendare dupa mai bine de un an de la accident ) , cati si-au batut joc economia statului ? , Cati oare nu au facut licitatii administrate din banii statului castigate de firmele lor ?

E si ce ? , oricum noi traim si cu toate astea , doar suntem romani si in general suntem facuti ca sa suportam , dar chiar si daca unii dintre noi putem sa suportam , nu inteleg totusi de ce nu suntem toti iritati de astfel de lucruri care se intampla .
Ma tot gandeam , ca s-a spus ca la noi nu s-au redus salariile bugetare , pai intrebare : Cand s-au facut grile unice de salarizare nu tot s-au redus ? , cand s-au taiat sporuri aprobate UE si castigate in justitie nu s-a numit reducere ? , cand s-au taiat toate fondurile de achizitie nu s-a numit reducere ? Si disponibilizarile in masa nu sunt tot o forma de reducere ? Cum are tupeu cineva precum Boc sau alti idioti sa cuteze a spune ca nu s-au facut reduceri , cum poti sa folosesti sintagma „pensii nesimtite” , domnu` Boc pensiile nu sunt bani publici oamenii si-au platit CNPAS la care s-a cotizat in functie de venit si din care se calculeaza banii cuveniti la pensie , asa ca domnule Boc pensiile nu sunt venituri care sa le folosesti de parca iti apartin , ceea ce faceti dumneavoastra sa numeste furt calificat si se sanctioneaza conform legii . Dar oricum , nu e nimic cate lucruri neconstitutionale si implicit ilegale nu s-au aprobat pana acum ? O multime si se vor mai aproba in continuare nu e o noutate , si nici nu e o noutate ca statul o sa piarda din nou procese la cedo , suntem pe primul loc in lume la numarul de procese pierdute de catre statul roman la cedo , au avut un tupeu teribil si au incercat la un moment dat sa filtreze toate procesele intentate statului roman , doar ca sa mai scape de oamenii care isi vor dreptatea .

Si toti sunt de o incompetenta crasa si nimeni nu ii testeaza nu exista macar o institutie care sa ii testeze permanent si in caz de incompetenta sa ii indeparteze . Exista tot felul de institutii gen DNA si ANI care cica se ocupa cu identificarea si eliminarea coruptiei si evaziunii fiscale , ei na nu mai spune unde naiba sunt rezultatele ? Eu vad politicieni din ce in ce mai corupti si care conduc tot dupa bunul lor plac , care nu au nici un fel de sentiment pentru populatie si care nu pot sa depaseasca scopul lor primordial de a fi la putere si a uzurpa statul Roman .

Cat timp oare o sa ne mai complacem ? Cat timp o sa mai contemplam inert asupra bataii asteia de joc care exista , cat timp o sa la mai permitem . Chiar nu ne am saturat ? Nu ne am saturat oare sa ne vindem pamantul la straini pe 2 lei ? Nu ne am saturat sa fim tratati ca sclavi oriunde in Europa , nu ne am saturat sa fim numiti tigani .

Poate ca va veni o vreme cand vom pune mana la piept ne vom uita profund in sus spre cer si vom stii ce trebuie sa facem dar pana atunci ramanem tacuti intr-un negru existential ce se numeste Romania

Share the joy

Leave a Reply