Weekend Update #3

This article has been written before more than 24months, information might old.

Am tot zis ca o sa schimb interfata pana saptamana trecuta sambata sau ceva de genul , problema a fost ca intre timp ma rugat cineva daca pot sa ii scriu un fel de mic trojan care sa poata activa arhiva de YaHoo Messenger si sa o descarce si sa poata captura si parola si alte chesti simple asa ca am scris aproximativ 5 zile la el si mai am foarte putin pana il termin .
In alta ordine de idei , noaptea trecuta am fost in nu stiu ce club afara din Bucuresti si eu nici nu am stiut ca e afara din Bucuresti pana cand nu am vazut ca iesim din Bucuresti , iar dintre oamenii cu care am fost 8 la numar nu cunosteam decat 2 , plus de asta eu sunt cam inert cand vine vorba despre orice dans in afara de headbang .
Nu am baut alcool aproape de loc pentru ca m am lasat de baut , doar foarte tarziu la vreo 3 sau 4 ore dupa ce am ajuns acolo , dupa multe insistari am baut un 50 de votca , deci sunt dator cu 7.5 Ron , ca nu i am dat omului banii . In fine 50 de votca nici nu i am simtit avand in vedere ca beam cu litru in trecut .
Ce ma enervat la culme a fost drumul cu masina foarte lung si obositor mie de mic imi cam este rau de masina si practic a fost ca si cum eram torturat , simiteam mereu ca imi vine sa vomit , si in general cand sunt in masina ma ia o durere de cap , e adevarat ca pot sa suport dar nu e o placere .
( Nu m-am mai antrenat de vreo 4-5 zile de cand am tot avut multe de facut , si cam neglijez rau mesele necesare asta nu prea imi place . )
M-am intros pe la 6 AM si m am aruncat direct in pat si m-am trezit la 3.40 PM , si de abia imi reglasem si eu somnul ca ma enerveaza ca sunt fel de zombie mereu imi lipsesc ore de somn si dorm o data la 2 zile .
Ma rog de la lumininitele alea in toate culorile si de la nesomn probabil imi faceau ochii sa ma doara ingrozitor si parca imi venea sa dorm cred ca pentru cateva scurte momente am inceput sa visez , am stat co ochii in monitor si 16 din 24 si am scris uneorii si peste 5000 de linii de cod dar nu prea m-au durut asa ochii niciodata .

Imi place ca afara a iesit soarele este cer senin si 6-7 grade vreme buna de alergat in parc , desi acum e cam tarziu 4:35 sa vad daca mai gasesc pe cineva …

Hai ca am plecat …

Share the joy

Leave a Reply