Weekend Update #4

This article has been written before more than 24months, information might old.

Saptamana trecuta in ultimele in zilele de joi pana sambata am fost intr-o stare de sanatate absolut precara cu inclinatii catre deces . Practic cosmarul a inceput cu cateva zile inainte miercuri cu o durere acuta in interiorul gatului dupa care febra si migrene , fara nici un pic de vlaga si scarbit de gustul medicamentelor nu mai aveam nici un chef sa rezist in continuare spre norocul meu lucrurile s-au mai ameliorat la sfarsitul saptamanii .
De inviere fiind practic prima zi cand am putut sa ma dau jos din pat am stat acasa , si urmand traditia ultimilor 3-4 ani nu m-am prezentat la slujba .

Dupa cate am observat aici la biserica de la flamura e imbulzeala mare de inviere asa ca desi e foarte aproape nu vad ce rost are sa fiu participant la inghesuiala . Cand eram mai mic ma uitam si vedeam sute de grupuri care merg ordonat catre biserica si parca in ochii mei toti erau asemenea unor oi care se deplaseaza ordonat dar fara nici un scop si cred ca nu eram departe de adevar .

Oricum duminica am fost putin afara din Bucuresti cu cativa prieteni care au vrut sa mearga la gratar , ce sa spun am vazut multe gunoaie , foarte multa lume , multa poluare fonica ( manele ) , un caine negru si agitat , putini copaci intr-o stare deplorabila si altele . Ce mi-a placut a fost ca am jucat ceva fotbal si am facut putina miscare , iar dupa a ziua aceea am plecat din nou la cineva oricum faza e ca data viitoare nu cred ca o sa mai merg nicaieri daca nu e ceva in aer liber si se pun manele la maxim . Problema cu muzica eu spun si sustin ca esti intotdeauna ceea ce consumi asa ca nu vreau sa ma distrug treptat .

Acum trebuie sa plec la un prieten e ziua lui o sa ii spun la multi ani , nu prea am chef sa beau mai ales ca m-am lasat de baut . In fine intai de asta o sa ma apuc sa mananc asa ca ma opresc aici .

Share the joy

Leave a Reply