Wekeend Update #5

This article has been written before more than 24months, information might old.

Duminica aceasta am fost la teatru la o piesa intitulata ” inca e bine ” , piesa care mi s-a parut mai reusita decat multe dintre cele precedente sau poate mi s-a parut mai reusita pentru ca a fost mai concreta .
Ce sa spun imi plac si piesele mai abstracte numai ca acelea sunt piese la care mai mult iti imaginezi scenarii sau interpretezi in exces , iar mie intotdeauna nu prea mi-au placut interpretarile personale pentru ca evident sunt subiective desi trebuie sa recunosc ca e mare nevoie de interpretarile personale ( ne formeaza procesele imaginative ) .
Piesa a fost ceva mai vulgara decat restul , fiind parca preluata din sanul societatii romanesti , si a insistat mult pe diferenta intre generatii , dorinta carnala specific umana , si caracterele noastre atipice .
Au fost cateva fraze care mi au ramas in memorie dar cel mai mult cred ca mi a placut : ” Nu au ei atatea suturi sa ne dea noua cate cururi avem noi . ” .
Ca pozitionare am prins un loc bun in intr-un colt unde nu era nimeni sa ma deranjeze , mai tarziu s-a asezat o blonda langa mine care mi s-a parut putin needucata dat fiind faptul ca tot se juca si trimitea sms-uri . In rest publicul mi s-a parut relativ educat cu exceptia catorva care la fiecare gluma radeau in exces . Ma rog nu am fost singur , numai ca am stat singur in rest am venit o parte din familie , un unchi , o bunica , o matusa , o fosta colega de facultate a unchiului , in alte dati tot intr-o versiune asemanatoare am fost .
Am ajuns destul de tarziu acasa unde m-am uitat la un film ( horror ca de obicei ) Evil Angel sau ceva de genul un film mediocru despre Lilith si asa am vazut atatea scenarii posibile si imposibile despre Lilith incat unii ar putea spune ca sunt cel putin ciudat si s-ar intreba de ce m-ar interesa pe mine de astfel de creaturi inexistente . Raspunsul e simplu nu ma intereseaza numai ca lucrurile acestea sunt catalogate horror , si horror-ul macar in teorie ar trebui sa te inspaimante si daca iti este frica primesti BONUS adrenalina ceea ce e foarte placut .
De altfel cred ca toti demonii care „exista” ( literar vorbind ) au o fata mai „umana” decat oameni , pentru ca noi i-am inventat pentru scopurile noastre meschine …

Share the joy

Leave a Reply