WorldOfTanks Game

This article has been written before more than 24months, information might old.

worldoftanks De curand m-a traznit ideea sa incerc jocurile de tip simulator de tancuri care exista la momentul actual , eu mi-as fi dorit un simulator cat mai realistic dar in general publicul nu e atras de detalii tehnice si de complexitate informationala .

In cautarea mea relativ scurta am descoperit ca nu exista cu adevarat un simulator care sa te introduca intr-un ambient al caror reguli sa para rupte din realitate .

Cu toate astea am gasit un joc al caror subiect principal este constituit de tancuri , prima impresie pozitiva este cand ochii iti sunt fascinati de redarea corecta a specificatilor fiecarui vehicul blindat de lupta ce a participat in al doilea razboi mondial , chiar si modele tancurilor sunt construite pana la cel mai mic detaliu conform originalelor . Lipseste partea simbolistica de pe tancurile germane care contravine cu anumite legi , sau chiar daca nu contravine nici o companie in ziua de azi nu vrea sa fie acuzata de promovarea „nazismului” care poate aduce prejudicii de imagine oricarei mari companii .

Cu toate astea in cele 3 zile care am jucat am observat ca e plin si de comunisti si de nazisti , cel putin verbal ambele tabere nu ezita sa isi demonstreze excesul de zel pe chat-ul comun sau cel din timpul unei batali .

Alt lucru demn de mentionat dupa cum era si previzibil este ca raportul de sexe este profund disproportionat , cu alte cuvinte sunt sub 2% femei sau fete care joaca pe serverul european , in fapt sunt atat de putine incat recent pe site-ul oficial a fost publicat un interviu cu una din fetele care a avut ocazia sa joace acest joc video .
Interviul fiind foarte ridicol din moment ce fata respectiva a marturisit ca nu a reusit nici macar sa manevreze cum isi dorea blindatul . Frustrant este chiar ca tipa a mentionat ca acest joc este unul construit numai pentru barbati ceea ce in ochii mei nu reprezinta decat o insemnata ofensa adusa comunitatii feminine .

Sa revenim la joc , el fiind unul extraordinar de simplu ca mod de joc si complexitate , nu ai nevoie decat de cateva taste , cele 2 butoane de la mouse + scroll , multa rabdare , precizie si depinzand de caz un pic de strategie , iar atunci cand ne imaginam un camp de lupta intre blindate din 40-45 ( ma refer la ani ) trebuie desigur sa luam in calcul si norocul , caci pana la urma razboiul la tehnologia contemporana anilor 40 depindea cu siguranta si de noroc .

In plus am fost impresionat si de numarul mare de romani de pe server , care nu numai ca sunt foarte multi dar multi dintre ei probabil sunt cei mai experimentati , stau si ma gandesc ca daca in secolul curent sau urmator vom putea conduce de la distanta tot felul de vehicule , acesti oameni cu putin antrenament ar fi soldatii ideali .

Desi nesatisfacut de joc , este cu siguranta unul dintre cele mai interesante jocuri multiplayer de masa ce are in „vizor” tema tancurilor , normal eu mi-as fi dorit un joc unde un singur tanc sa fie controlat de 3-4 oameni care sa reprezinte echipajul si care sa poata sa comunice prin mic , probabil ideea aceasta ar fi fost mult mai interesanta , desi recunosc ca ar fi fost neindicat sa sortezi oameni in grupuri de 3-4 aleator , ar fi trebuit ca gruparea sa fie facuta printr-un mod in care jucatorii sa intervina .

Jocul este free asa ca daca vreti sa il incercati puteti vizita worldoftanks , insa ca majoritatea MMORPG in viitor se va avansa mai repede daca bagi bani in joc .

Share the joy

Leave a Reply