Zero ?

This article has been written before more than 24months, information might old.

Sunt un tip care si-a lasat parul sa se extinda de acum aproape 5 ani . Si am ajuns la un moment in care ma intreb daca sa mai continui . Cei care nu au plete sau nu au avut nu cred ca stiu prea bine despre ce vorbesc , dar e incomod ca dracu mai ales daca vrei sa faci si sport .

Revenind la natura mea voi spune ca nu sunt un tip caruia NU ii plac ” tunsorile ” conventionale , asa ca daca decid sa renunt la starea actuala a parului nu pot alege decat zero …

Acum acest ” zero ” are multe dezavantaje , si nu o sa spun aici ca o sa mi se vada toate semnele de buna purtare , care au aparut de-a lungul vremii ( si pe care nici eu nu mai stiu de unde le am ) .

Problema ar fi ca daca sunt tuns zero o sa arat ca naiba , plus de asta o sa imi zica toti ca m-am tuns asa pentru ca am devenit un NazI SkinHead , si probabil avand in vedere ca ma imbrac de foarte mult timp numai in negru si vara imi place sa stau in maieu si avand in vedere ca am o constitutie atletica si nu prea port niciodata pantaloni scurti , si uneori port tot felul insemne hai sa le spunem mai ciudate , voi semana destul de tare cu un Nazi skinhead .

Ideea e ca eu nu sunt profund rasist , adica am mici prejudecati fata de anumite etnii dar asta doar pentru ca uneori am vazut actiunile unor oameni apartinand acestor etnii care mi au influentat subconstientul , ar fi o nerusinare din partea mea sa nu recunosc asta .
Cand vezi tigani care fiind cate 10 bat un copil de 5 ani de parca nu e fiinta umana fara nici un motiv , nu mai poti sa nu ai prejudecati .
N am nimic cu tiganii care sunt corecti dar acestea sunt extrem de rari ( prejudecatile ce sa ii faci ) , nu am nimic cu ungurii ( cel putin cu astea care nu tipa in gura mare ca vor AICI autonomie daca nu iti convine tara asta sau statutul de roman , dute la ai tai si plange ) , nu am nimic cu romanii ( atata timp cat sut cinstiti si incoruptibili ) , nu am nimic cu evreul ( atata timp cat nu incearca sa ma faca sclavul lui ) , nu am nimic cu chinezul ( atata timp cat nu sustrage tehnologie in draci ) .
Deci vedeti dragii mei nu am nimic cu nimeni , numai cu cine comite tot felul de lucruri inumane , iar cei care comit astfel de lucruri nu trebuie sa scape nepedepsiti .

Oricum lasand toate astea de-o parte ma reintorc la dilema de a fi sau nu tuns la zero .

Cred ca ii dau si un nume mai matematic asa , ” Dilema shakespeariana redusa la 0 ” si astfel rezolv ce multi alti s-au chinuit inaintea mea …

Cred ca am sa ma opresc aici caci trebuie sa plec in 17 minute si nici nu am mancat calumea si in 17 min trebuie sa ma imbrac sa mananc tot , sa ascult 5-6 melodii . sa ma spal pe dinti , sa trag putin de bara cu greutati sa fac cateva flotari ….

Share the joy

2 Comments

  1. azrael-sub7 aprilie 7, 2010
  2. Noxarethor aprilie 7, 2010

Leave a Reply